Klik og se annoncen

Korsør: - Nu skal vi tilbage til nogle af rockens virkelige rødder. Det er budskabet fra musikforeningen Rockens Rødder i Korsør, som d. 12. december 20 præsenterer Wild Wax Five i Korsør Kulturhus. Der bliver varmet op med husorkesteret Rock'n'Roots.

- Wild Wax Five er nok det eneste band af sin slags i Danmark, lyder det i den udsendte pressemeddelelse.

- Bandet spiller desperat Swing, Western Swing og Rock'n'Roll fra en svunden tid. Vi snakker slut 40'erne og start 50'erne. Ikke så mange af de store berømte hits, men i højere grad de mindre kendte, uslebne perler fra både store og små artister. - Grundstammen, Wild Wax Combo, har spillet Ultra Rare Garage Rockabilly i mere end 25 år, og har spillet både Danmark og det store udland tyndt utallige gange.

Som Wild Wax Five er bandet blevet tilsat en saxofonist og en pianist. Bandet har ligeledes holdt fast i den vilde og desperate energi, der med sax og piano har givet mulighed for en større spændvidde og et bredere repertoire. Stadig med eksplosiv Rock'n'Roll som det ufravigelige udgangspunkt!

Wild Wax Five består af: Rene Carlson, bas og sang, Mikael Findanis, trommer, Walter Angelo Clerici, guitar, Frank Rothstein, piano og Trond Clements, saxofon.

- Koncerten bliver det eneste arrangement klubben kommer til at afholde i 2020. Alle klubbens øvrige arrangementer er desværre blevet aflyst grundet corona.

Billetsalget er allerede startet på Musikklubbens hjemmeside www.RockensRoedder.dk