Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Genåbning: I dag onsdag d. 21. april er dagen endelig kommet for den store genåbning af VestsjællandsCentret: - Vi åbner, Og vi glæder os SÅ meget, fastslår marketing manager Jane Dahl, som efter flere måneders nedlukning nu endelig kan slå dørene op for et center fyldt med forår og festlige balloner i neonfarver.

- Vi vil gerne gi' kunderne en helt speciel oplevelse, når vi har haft lukket så længe, siger Jane Dahl.

- Hvis kunderne har mistet forbindelsen til deres indkøbsnet, udleverer vi i butikkerne gratis indkøbsnet til alle handlende i nogle uger efter åbningen. Nettene indløses via vores app.

Lykkehjul og gavekort

Fra fredag den 23. april og frem til pinsen kan man på et lykkehjul på Atriumtorvet vinde gavekort til centrets butikker.

Det sker i forbindelse med at Kvickly har valgt at støtte de butikker, der har været tvangslukket, med et større beløb, under overskriften 'Gode naboer er penge værd'

- Kvickly har kunnet sælge varer, som nabobutikkerne ikke har kunnet grundet nedlukningen. Det ønsker vi ikke at spinde guld på. Derfor har vi besluttet at donere det, vi tjente mere, end vi ellers ville have gjort, på vores non-food (ikke dagligvarer) til aktiviteter, der kan give liv og omsætning til de lokale butikker, udtaler Mark Gunst, varehuschef i Kvickly Slagelse.

- Kvickly er placeret i VestsjællandsCentret, og da de butikker har været tvangslukket i længere tid end butikkerne i resten af byen, har vi i samarbejde med Jane Dahl besluttet at bruge en stor del af de i alt 100.000 kr. på gavekort til de butikker i VSCS, som ikke har haft mulighed for at holde åbent.

Derudover har vi valgt, at støtte op om Slagelse Street Art Festival med et større beløb også. Det er en god og ny aktivitet, som vil skabe liv i bymidten, til gavn for både butikker og kunder, fastslår Mark Gunst.

Late Night og bagagerumssalg

Flere aktiviteter er på vej efter dagens genåbning. I næste uge inviterer centret torsdag d. 29. april, dagen inden store bededag, til Late Night, med åbent til kl. 22.

- Alle butikker holder åbent til kl. 22 og butikkerne er fyldt med gode tilbud og forårsvarer.

Søndag d. 2. maj afholdes bagagerumssalg på parkeringspladsen.

- Traditionen tro er der igen i år bagagerumssalg på VestsjællandsCentrets parkeringsplads. Det plejer at være noget af et tilløbsstykke. Både for dem, der vil leje en stand og for købere af de gode loppefund, fastslår Jane Dahl.