Klik og se annoncen

Genstart. Efter et hårdt år i 2020 og den seneste nedlukning her i 2021 har Vemmelev Rideclub iværksat nye tiltag. Blandt andet med et stort ønske om igen at starte rideskole på stedet

Vemmelev: - Som nogle måske har set, har personer rendt rundt med tømmer og målebånd og kigget på forskellige ting på ridecenteret. Vi vil stille og roligt begynde på en istandsættelse af vores historiske ridecenter, der har over 50 år bag sig, så vi kan stå stærkt i fremtiden. Vi har et stort ønske om igen at starte rideskolen op igen, når vi er klar med alle de nye forbedringer på stedet. Det oplyser formand Hanne Ertmann og bestyrelsen for Vemmelev Rideclub i en udsendt pressemeddelelse.

- I foråret 2021 vil der blive en arbejdsdag med oprydning overalt, så vi kan fremstå endnu flottere. Der vil også komme nogle nye aktiviteter. Der kommer til at ske noget overalt på ridecentret, som mange fremadrettet kan få glæde af, lover man fra klubben.

Hjælp fra ildsjæl

- Vi er nemlig så heldige at få hjælp fra ildsjælen Brian Behrendt, som for mange år siden var ansat på ridecentret under tre forskellige ejere. Stedet står stadig hans hjerte nær, og han syntes, det trængte til lidt hjælp. Brian har derfor været primus motor for en indsats med at ansøge forskellige fonde og puljer, med stor succes.

- Lige inden julen 2020 var vi så heldige at Trelleborgfonden i samarbejde med Sydbank bevilgede midler og støttede os med 35.000 kr., som har gjort det muligt at få nyt lydanlæg samt højtalere overalt på ridecenteret, samt at få istandsat hegnet om baner og folde, og maling dertil, når vejret bliver til det. Samt nyt inventar i rytterstuen.

- Og I foråret går vi i gang med at istandsætte meget mere, da der nu bliver mulighed for dette, lyder det fra klubben, som gerne vil rette en stor tak til John Madsen fra Sydbank og Trelleborg fonden.

Opstart efter sommerferien

- Så nu er vi godt på vej, så vi måske igen kan starte rideskolen op, hvis interessen er der. Vi vil stille og roligt starte op efter sommerferien 2021, efter et par års pause, hvor der ikke har været rideskole på stedet. Klubben vil nu stå for den daglige drift. Så hvis man vil starte med at ride, så hold øje på Vemmelev Rideclubs facebook-side, og del gerne budskabet med os, lyder opfordringen.

- Der komme meget mere information om dette i løbet af foråret 2021. Hvis man har spørgsmål omkring det at blive skrevet op, kan man maile til formanden, Hanne Ertmann, på hertmann@godmail.dk - Gerne inden 1. juni. Vi håber mange vil bakke os op.

- I samlet flok skal vi nok nå vores mål, fastslår gruppen.

- Vi efterlyser alle der tidligere har haft deres gang på Vemmelev Ridecenter, og håber de vil blive medlem af vores gruppe på facebook Hvis man har lyst at blive medlem af vores støtteforening, findes den også på facebook.