Klik og se annoncen

Af John Hansen

Manden, der skal samle det nye SBI-mandskab 2020-21 til en slagkraftig enhed, der gerne skulle lege med i øverste halvdel af den nye 2. division, er naturligvis Ulrik Balling.

Ulrik er en ægte Slagelsedreng - omend han som spiller da også fik prøvet af sig af andre steder. Ikke mindst i Norge og på højt plan i bl.a. Vejle Boldklub, hvor han i en periode bare scorede kasser på samlebånd.

Kontrakt for to år

'Og ja, vi har netop forlænget vores trænerkontrakt med Ulrik Balling for to år,' oplyser SBI's bestyrelsesformand Michael Birkedal på Uge Nyts aktuelle forespørgsel.

Ulrik Balling har - som mange andre trænere - oplevet både op og nedture gennem årene. Og det var da en svær sæson, han måtte igennem sidste år. Ikke mindst var det svært at score mål i efteråret 2019, og nedrykningen truede gevaldigt her i foråret 2020.

Reddede stumperne...

Dog kom bl.a. Martin Jensen og såmænd også i glimt friske, unge Mikkel Petersen m.fl. ind og var med til at redde holdet.

I den kommende sæson får Balling & Co. tilført flere dygtige, rutinerede spillere (bl.a. med 1. divisionserfaring), så derfor er der mere perspektiv i tingene.

Alle vil op i den sjove end. I top-seks.

Læs i øvrigt også andre fodboldartikler på VDonline.
I øvrigt endte en første træningsdyst hos Brønshøj uafgjort 1-1, og det var Rasmus Tangvig, der var i hopla og scorede SBI's mål.