Klik og se annoncen

Slagelse: Mandag blev dørene også slået op for restaurant Thorkild og Café Hul 19 ved Hotel Lillevang i Slagelse, og Jens Würtz glæder sig over en flyvende start efter corona-tiden.

- Vi åbner med bravour! Vi har mange forudbestillinger, og faktisk er der også mange virksomheder, der booker værelser på hotellet igen, konstaterer Jens Würtz, som i starten af marts lige akkurat nåede at slå dørene op for op for den helt ny restaurant Thorkild, før alt blev lukket ned.

Klassiske danske retroretter

Men nu er et nyt og fristende menukort klar, med forskellige klassiske, danske retroretter hver aften - og et særlig godt tilbud, hvis man vælger hele aftenens menu.

Allerede mandag var der tæt på udsolgt til onsdagens store hit: stegt flæsk med persillesovs, og rigtig mange bestillinger til torsdagens menu med rejecocktail, wienerschnitzel og citronfromage.

- Og vil man gerne ha' noget andet, er der også andre valgmuligheder, understreger Jens Würtz, og nævner i flæng lækkert unghanebryst og møre ribeysteaks.

- Man kan altid vælge imellem to forskellige forretter, to forskellige hovedretter og to forskellige desserter.

De klassiske retroretter lægger Jens stor vægt på.

- Vi skal ikke lave det samme som alle de andre. Vi vil gerne gøre noget andet.

- Sidst på ugen begynder vi at få godt vejr. Så glæder vi os til at servere en ny, lækker frokostret: Sol over Lillevang.

Styr på sikkerheden

- Vi er glade ved at vi kan holde åbent - vi er simpelthen så glade for at der kom en løsning, understreger Jens, som har blokeret en del af bordene for at holde den reglementerede afstand mellem gæsterne.

- I og med at vi råder over fire forskellige lokaler, har vi mulighed for at have 132 mennesker inde og spise, mod normalt 260. Det er en kæmpe fordel, at vi har så mange kvadratmeter.

- Vi overholder alle regler og spritter alt af. Bare rolig, vi har tjek på det, fastslår Jens Würtz.

Gratis minigolf og stor legeplads

Gæster som spiser i restauranten har også adgang til gratis minigolf, og børnene kan boltre sig på den store legeplads.

- Vi sælger ikke bare mad, vi sælger oplevelser!

Restaurant Thorkild, Café Hul 19 og Hotel Lillevang ligger på Jyllandsvej 32A i Slagelse.