Klik og se annoncen

Festival. Atlantia Sommerlyd præsenterer to dages festival den 20.- 21.august i området ved Slagelse banegård. I år med blandt andet Jung, Lord Siva, Clara og Drew Sycamore på plakaten

Slagelse: Atlantia Sommerlyd så dagens lys første gang i august 2020. Her samledes ivrige koncertgængere til koncerter med blandt andet Carpark North og

Go Go Berlin. Grundet restriktioner var det med siddende publikum, men det forhindrede ikke koncerterne i at blive et ordentlig brag ved Slagelse banegård.

Med ønsket om at skabe endnu en fest under åben himmel, gentager LIVE4200, nonprofit organisationen bag, succesen. Den 20. og 21. august afholdes Sommerlyd for anden gang. Det sker med højaktuelle kunstnere på plakaten og stående publikum, oplyser man fra Slagelse Sommerlyd.

Lord Siva og Clara

- Fredag den 20. august er Lord Siva og Clara på scenen. Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Hans kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal skiller ham ud fra mængden og placerer ham i kategori for sig selv. Med op til flere guldplader i banken, er Lord Siva et af de stærkeste navne på den danske musikscene. Med kæmpehits som â??Solhverv', â??Stjernerne',

â??Oh My God' og â??Paris' har han været en uundgåelig del af de danske radiostationer de seneste par år.

- Lord Siva har en aldersmæssigt virkelig bred appel. De fleste kender hans musik, og det gør, at han er oplagt på Sommerlyd, udtaler Miguel Calderon, pressetalsmand for Atlantia Sommerlyd.

- Clara indtager også Sommerlyd scenen om fredagen. Hvis man har hørt radio i løbet af det sidste år, kan man ikke undgå at være stødt ind i Clara. Hun udsendte sit debutalbum på sin 18 års fødselsdag i 2018. I 2019 vandt hun en OMA for â??Årets Nye Navn', og hun har siden udsendt hitsingler som â??Crazy', â??Can't Fall Asleep' og â??Legend'.

Jung og Drew Sycamore

Lørdag den 21. august skal der rockes og danses til Jung og Drew Sycamore.

- Det danske band Jung er nærmest allerede døbt Danmarks nye nationalorkester. Siden deres dannelse i 2017 er det gået stærkt, og deres kæmpehit â??Blitz, Baby' blev allerede sidste år honoreret med en guldplade.

Den netop albumaktuelle Drew Sycamore gæster også Sommerlyd og Slagelse om lørdagen. 2020 var på mange måder et usædvanligt år, men

for Drew Sycamore var det året, hvor hun brød igennem med sin fængende og pop'ede lyd i de danske radioer. Med kæmpe hits som â??Take it Back' og

â??I Wanna Be Dancing' dansede hun direkte ind på førstepladser henover hitlisterne - og har gjort det igen med sin seneste single â??45 Fahrenheit Girl'.

Tilbagevendende begivenhed

Når Atlantia Sommerlyd kan opleves igen i år, har det iflg. Miguel Calderon en ret enkel forklaring: - Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Som organisation er vi drevet af nysgerrighed og skabertrang med ét enkelt ønske om at gøre en positiv forskel for dem, som besøger vores festival, og til dem, som bidrager til at virkeliggøre den. Vi er utroligt spændte - det skal nok blive endnu en fantastisk festival i år.

- Vi ønsker, at Sommerlyd kan blive en tilbagevendende begivenhed i mange år frem, og at Sommerlyd vil kunne bidrage til en ny positiv fortælling om Slagelse, afslutter han.

Billetsalget er skudt igang

Billetter til Sommerlyd sælges på sommerlyd.dk. For de hurtige er der stadigvæk et fåtal Early Bird-billetter tilbage.