Klik og se annoncen

Slagelse: I forårssæsonen har Slagelse Tennisklub haft stor søgning til introhold for voksne begyndere og let øvede. Derfor vil klubben gentage tilbud med disse hold fra d. 3. august og hver mandag og fredag i august og september. Det er klubbens erfarne trænere, Sylvia Oreifig og Jørgen Marcussen, der står for undervisningen. Her kan alle over 25 år, der drømmer om at lære at spille tennis, få kvalificeret vejledning i sjovt samvær med andre med samme ønske.

Træningen er mandage 17,30-19.00 og fredage 16.00-17,30 i august og september. Prisen for dette er 250 kr. Klubben udlåner gerne ketcher til deltagerne. Derudover kan man spille frit på banerne, og hvis man herefter melder sig ind i klubben opnår man låneketcheren som ejendom, oplyses det fra tennisklubben.

- Banerne er i flot stand, og hallen er nu igen åben efter Covidnedlukning fra midt i marts.

Klubbens traditionsrige sommercamp for 5-15 årige børn, med og uden tenniserfaring, finder sted fra mandag 3. til 6. august kl. 9-15. Det bliver fire dage, hvor alle sejl er sat til for at give deltagerne sjov tennistræning, leg og godt samvær med jævnaldrende.

Tilmelding til begge arrangementer foregår via klubbens hjemmeside.