Klik og se annoncen

Teater. Onsdag 26. maj kl. 10 startede Vestsjællands Teaterkreds billetsalg for medlemmer til sæsonen 2021-2022 på Slagelse Teater. Billetsalget er kommet forrygende fra start med hele 6000 billetter solgt på kun seks dage. Hertil kommer, at små 1100 allerede nu har valgt at tegne medlemskab til teaterforeningen i den kommende sæson

Slagelse: - Det er gået over al forventning, fortæller Flemming Pedersen, der er formand i Vestsjællands Teaterkreds.

- Efter et langt forår med rigtig mange aflysninger grundet corona var vi alle meget spændte på, hvordan billetsalget ville komme fra start, og vi er utrolig glade for den store opbakning, vi har fået fra vores mange trofaste medlemmer. At vi allerede har solgt 6.000 billetter tegner rigtig godt for den kommende sæson.

Populære præsentationsarrangementer

En del af årsagen til de mange solgte billetter allerede nu tillægger Flemming Pedersen blandt andet. de to store præsentationsarrangementer, som teaterforeningen afholdt på Slagelse Teater lige inden billetsalgsstarten, hvor i alt små 700 medlemmer deltog. Her præsenterede Rasmus Krogsgaard, der bl.a. er instruktør på dette års Nykøbing Falster Revy, den kommende sæsons 31 forestillinger på en kæmpe LED-skærm.

Her blev der vist billeder og videoklip med de medvirkende, alt sammen kombineret med underholdning fra scenen. - At så mange havde lyst til at komme gav os en tro på, at publikum igen har lyst til teater. Vores publikum har virkelig vist, at de har savnet kulturen, og de nu er klar til at komme ud blandt folk igen og få nogle gode oplevelser, som vi har savnet det sidste halvandet år, siger Flemming Pedersen.

Ekstra åbent på Teaterkontoret

Torsdag 27. maj og fredag 28. maj var der ekstraordinært åbent på Teaterkontoret på Slagelse Teater. - Allerede inden vi åbnede kl. 10, var der kø uden foran teatret, og køen fortsatte hele dagen. Rigtig mange var mødt op for at sikre sig billetter til den kommende sæson, fortæller Helene Dorthe Hansen fra Teaterkontoret. - De fleste køber i dag deres billetter online via vores hjemmeside, men vi har stadig en stor fast skare, der godt kan lide den personlige service, og som måske ikke er så fortrolige med de online medier. Så får vi en snak og får i fællesskab valgt billetter og pladser til den kommende sæsons forestillinger. Det er et par meget travle, men også hyggelige dage, hvor vi får hilst på mange af vores medlemmer, fortæller Helene Dorthe Hansen.

Mest populære forestillinger

Teaterprogrammet rummer igen i år et spændende og varieret repertoire, som henvender sig til et bredt publikum. Den mest populære forestilling, ifølge teaterforeningens medlemmer lige nu, er 'Småt Brændbart' med Rasmus Krogsgaard og Vicky Berlin, der lige nu har solgt små 400 billetter. Herefter følger koncerten 'More Jacks', Henrik Ibsens klassiker 'Gengangere', operaen 'La Traviata' og trekantsdramaet 'Bedrag' med bl.a. Anette Støvelbæk, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, som alle har solgt omkring 350 billetter hver.

Løssalg starter 14. juni kl. 10.00

Ønsker man ikke at være medlem af teaterforeningen og kun købe billet til for eksempel en enkelt forestilling, starter billetsalget mandag 14. juni kl. 10.00 på teaterkreds.dk, hvor hele sæsonens program også kan ses. Her kan man også læse mere om det at blive medlem af teaterforeningen.