Klik og se annoncen

Slagelse: - Det er gået langt over forventning. At vi allerede nu, på kun fire dage, har solgt næsten 5.000 billetter, er meget glædeligt, fortæller Flemming Pedersen, der er formand for Vestsjællands Teaterkreds.

- Pga. situationen i hele samfundet med corona-virus og følgerne heraf, var vi meget spændte på, hvordan billetsalget ville komme fra start, men vores bekymringer er blevet gjort til skamme. Vi ligger helt på niveau med sidste års rekordsæson, siger Flemming Pedersen.

Ekstraordinært åbent på teaterkontoret

Teaterkontoret har normalt åbent for kunder på teatret to gange om ugen, men i denne uge har teaterkredsen valgt at holde ekstraordinært åbent, og det har ikke været nogen dårlig idé. 'Første dag stod der kunder i kø udenfor teatret allerede fra en halv time før, vi åbnede. Og der var tryk på i hele åbningstiden', fortæller Helene Dorthe Hansen fra Teaterkontoret.

Sæsonstart 15. september

Første forestilling i den nye sæson er den vanvittige og meget lidt højpandede udgave af nationalklenodiet 'Elverhøj' med Figaros og Den Ny Opera. En forestilling teaterforeningen desværre måtte aflyse i sidste sæson pga. corona-virus, men som nu heldigvis alligevel kan opleves på Slagelse Teater. Allerede dagen efter den 16. september indtager komedien 'Mødre' med bl.a. Szhirley og Julie R. Ølgaard scenen. Et comedyshow om livet efter at være blevet mor - på godt og ondt.

Store opsætninger indtager scenen

Flere rigtig store opsætninger indtager scenen på Slagelse Teater i den kommende sæson. Fx kan Vestsjællands Teaterkreds, som de eneste udenfor København, præsentere den store danseforestilling 'SIRENE' fra Dansk Danseteater. Og så lægger 'A Jungle Story' vejen forbi Slagelse - en helt nytænkt scenisk oplevelse med et yderst velspillende bigband, dansere og sangere. Publikum kan bl.a. også glæde sig til at opleve Susse Wold i en af hendes største succeser 'Snedronningen', Henrik Ibsens klassiker 'Et dukkehjem' fra Det Kgl. Teater og 'Sommer i Tyrol' fra Folketeatret.

Tag børnene med i teatret

Teaterforeningen har de senere år oplevet en større og større interesse for børne- og familieforestillinger. Der er i den kommende sæson derfor hele fem forskellige forestillinger på programmet, som henvender sig til børn i alle aldre: 'Den Lille Prins', 'Pippis fødselsdagsshow', 'God jul Cirkeline', 'Robin Hood' og 'Sigurd fortæller om de græske guder'.

Noget at grine af

Efter et langt forår med aflysninger, nedlukninger etc. i samfundet trænger vi alle til at more os og få rørt lattermusklerne. Og det bliver der rig mulighed for på teatret i den kommende sæson. Publikum kan bl.a. opleve 'Eks-mænd' med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, Molières klassiske komedie 'Den Gerrige' og årets julecabaret fra Café Liva 'Rotter på loftet'.

Program og billetter

Alle 29 forestillinger kan ses på Vestsjællands Teaterkreds hjemmeside teaterkreds.dk. Billetsalget for medlemmer åbnede mandag 11. maj, og fra mandag 8. juni kl. 10.00 kan alle købe billetter.