Klik og se annoncen

Af John Hansen

VESTSJÆLLAND: Der er al mulig god grund til de følgende otte-ni uger at bevæge sig til Menstrup, hvis man for alvor gerne vil krænkes.

Og hvem vil efterhånden ikke det?

Vi kan kun varmt anbefale en aftentur til Menstrup Kro og dens 2021-efter-corona udgave af sensommerrevyen.

Kom lad os krænke os

Stemningen er særdeles god og løssluppen - med velkomstdrink, dejlig middag og hygge - lige indtil aktørerne tager fat på den store scene.

Så kan det nok være, at krænkelserne vælter frem og kommer i en lind strøm.

Og det går vist lidt ud over alle, ikke kun Morten Østergaard og Naser Khader. Ingen skånes, ej heller i blinde-dans og med gyllesprøjt fra nabolandsbyen Spjellerup.

Alene fem-sex af de første indslag indeholder diverse fortrædeligheder og mulige grænseoverskridende handlinger.

Og små søde piger må ingen da vist heller synge mere om...

Musikalske træffere

Hvis man kan lide latinamerikanske og mexikanske rytmer, vil mange nok elske Los Sombreros.

Med mandeaktører i front i form af herre-skaberne Los Cervezos og Don Tobacco - ih, hvor det dog swinger.

Men anno 2021 var den næppe gået gennem censuren på KU's institut for etniske minoriteter...

Musikalske indslag af både kendte Beatlestoner og også TV 2 (Steffen Brandt) er det rene guf sådan en aften med 200 publikummer i salen.

Støjberg - og så Minken

Vi må også fremhæve et ekstra stærkt indslag af Cecilie Thiim - som Inger Støjberg i indslaget Rigs-ret Filijong gong gong. Den sidder lige i øjet.

Også de danske jobcentre tages på kornet - mens Minken (som i hvert fald ikke er socialdemokrat) er en rørende sag til eftertanken. Minken forstår slet ikke at nyde det, trods alle opfordringer til at gasse sig...

Mørk løfter niveauet

Musikerne er dygtige og ferme, og skuespillerne på scenen gør det generelt godt - fulde af energi, gåpåmod og da også med de små, stille finurligheder indimellem.

Der er en god blanding, som sådan et show kræver. Dog må vi også sige, at der er lidt juks indimellem og også spilles på de lavere instinkter - periodevis.

Ikke overraskende er garvede Thomas Mørk (med både konstant ageren og mange tekster) med til at hæve niveauet, men frejdige Jesper Søgaard og hele holdet er afgjort et besøg værd.