Klik og se annoncen

Vemmelev: Vemmelev Rideklub har fået bevilget 30.000 kr. til deres kommende rideskole. En donation fra Spar Nord Fonden har gjort det muligt for rideklubben at indkøbe helt nyt udstyr til de kommende elevheste i Vemmelev Rideklub (VRCL). Det oplyser Hanne Ertmann og den øvrige bestyrelse for VRCL.

- At skulle anskaffe sig udstyr og hvad dertil hører til at opstarte vores rideskole igen, er en stor udgift for os, og derfor var det fantastisk at få ja til vores ansøgning fra Spar Nord Fonden, siger Brian Behrendt, VRCL's, fondsansvarlige, i den udsendte pressemeddelelse.

- Vores rideskole på Vemmelev Ridecenter har i et par år været lukket. Den blev tidligere drevet af en privat ejer, men nu vil klubben selv starte op igen og etablere nye bokse, hvis interessen er der. Der er med ejeren af ejendommen på Vandværksvej 2 i Vemmelev indgået en 10-årig lejekontrakt, og klubben vil nu selv stå for den daglige drift.

Så hvis man gerne vil starte med at ride, er der god grund til at holde øje med Vemmelev Rideclubs facebook-side.

- Og del gerne budskabet med os, lyder opfordringen. Hvis man har spørgsmål til at blive skrevet op, kan man maile til formanden, Hanne Ertmann, på hertmann@godmail.dk, eller skrive en besked til Hanne Ertmanns via facebooks chatfunktion. Gerne inden 20. juni. - Vi håber mange vil bakke os op.

- I samlet flok skal vi nok nå vores mål, på Vemmelev Ridecenter på Vandværksvej 2 i Vemmelev.

- Vi efterlyser alle, der tidligere har haft deres gang på Vemmelev Ridecenter, og håber de vil blive medlem af vores gruppe på Facebook

- Hvis man har lyst til at blive medlem af vores støtteforening, findes den også på facebook.