Klik og se annoncen

Korsør: - Der er lagt op til en skøn weekend med masser af garn, strik og gode oplevelser i skønne omgivelser ved Storebælt. Det oplyser Team StrikkeCamp Storebælt, som den kommende weekend d. 11.-13. juni atter står bag en Strikkecamp på Storebælt Camping og Feriecenter på Storebæltsvej v. Korsør.

Der er gratis adgang til strikkecampen, men workshops og foredrag skal man købe billet til.

Temaet er Design & Detalje

- Vi har i år tre foredrag: Fredag aften fortæller Winnie Paulsen om, hvor vigtigt det er at planlægge og at tælle. På Charlotte Kaae's foredrag med miniworkshop søndag lærer man at elske at hæfte ender. Til begge disse foredrag skal man købe billet. Søndag eftermiddag vil Margit Ambeck fortælle om gamle håndarbejdsredkaber. Dette foredrag er gratis men man skal tilmelde sig.

Man kan melde sig til 11 workshops.

- En del er nu overtegnede, men der er stadig mulighed for at blive klog på montering af strik hos Ninette Hartwich. Har du problemer med engelske opskrifter, så kan du hjælp til at læse og forstå dem af Susanne Østergaard (Susses Spindehjørne). Vibeke Leighton vil lære dig om at strikke en sweater oppe fra og ned, og sidst men ikke mindst får du indblik i løbbindingens mysterier af Anne Birgitte Beyer, som også har en lille udstilling med løbbundne krukker på campen m.m., oplyser strikketeamet.

Lørdag er standområdet åbent fra 9.00-17.00 og søndag fra 9.00-16.00

- Vi har udvalgt 21 stande med kvalitetsgarner og tilbehør, både nye butikker, gamle kendinge, gårdbutikker mm

Lørdag aften er der festmiddag med underholdning af Nina Larsson.

Man inviteres også til at sende sit bidrag til strikkekonkurrencen 'Strik til Hovedet' Alle bidrag udstilles på Strikkecampen og Vithard Villumsen, som også var dommer i 'den store strikkedyst' udpeger vinderne søndag eftermiddag.

Man kan vælge at komme en enkelt dag - eller booke overnatning også!

Tjek alle detaljer på www.strikkecamp.dk, hvor man også kan bestille billetter til workshops, foredrag, festmiddag og tjekke konkurrenceregler, tidpunkter samt bestille overnatning m.m.