Klik og se annoncen

Slagelse: Den røde løber var rullet ud og flagene var på plads fra morgenstunden, da dørene fredag blev slået op for den ny butik StreetStylers på Smedegade 2 i Slagelse. Det skete med et større opbud af konkurrencer og masser af gode tilbud - og om eftermiddagen livekoncert med Bro (billederne), og forretningen fik en begejstret modtagelse af gæsterne på åbningsdagen.

StreetStylers er en udløber af Concept på Nytorv.

Herfra oplyser Christina Sommerstedt at StreetStylers er den ny butik med de cool mærker, Blandt andet Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Sofie Schnoor, Lala Berlin, Dickies, Champions, GRUNT, Costbart, The New, Only, J&J,

Målgruppen er iflg. Christina de smukke unge mennesker fra 8-16 år.

- StreetStylers er ikke kun en butik, men også et sted man kan få lov at hænge ud og evt. lave lektier eller spille. Vi har i hvert fald lavet plads til det. Der er mulighed for at lade sin telefon og så er der altid en cola på køl, oplyser Christina Sommerstedt.

- Flere af de nævnte brands har været efterspurgt i Concept til de unge, men pasform på voksenstørrelser er bare noget andet, så nu har de unge deres helt egen butik.

Foto: Evan