Klik og se annoncen

Slagelse: Slagelse Pilleovne, ejet af Jan Sjøstrøm, har eksisteret i 10 år og hidtil har forretningen ligget på Stillingevej 17. Men nu har han flyttet forretningen til nye lokaler på Odensevej 8, hvor han har åbnet et MCZ PilleovnsCenter.

Forretningen forhandler MCZ træpilleovne, og har alle deres modeller stående.

- MCZ er Italiens største producent af træpilleovne, og det er kvalitet fra øverste hylde, fortæller Jan Sjøstrøm.

- Og så er det er ovne, der lever op til de fremtidige miljøkrav som træder i kraft i 2022.

Tryghedskoncept inkluderet

- Alle MCZ Pilleovne bliver solgt med et tryghedskoncept. Med i prisen er et opstartsbesøg samt et gratis servicetjek efter et år. Ovnene bliver solgt med 2 års 100% garanti.

Alle ovnene har integreret wifi for betjening fra mobilen, samt mulighed for almindelig fjernbetjening eller display.

- Tryghedskonceptet er kunderne rigtige glade for, fortæller Jan, som samtidig understreger at det er vigtigt med en god vejledning til de kunder, der kommer i butikken. - Det er jeg rigtig godt klædt på til. Jeg har de sidste 10 år arbejdet med MCZ-produktet med salg og montage samt service af MCZ pilleovne.

Jan Sjøstrøm har altid haft et job sideløbende med forretningen, men et jobskifte for to år siden gjorde at han kom 100% indenfor branchen. Han blev der ansat som servicetekniker for MCZ Norden, som også importerer MCZ til Danmark.

- Det er en rigtig god ting at der er en importør bag produktet, med en landsdækkende serviceafdeling. Det giver en tryghed og sikkerhed for kunderne for at de her får et produkt, der holder i mange år, fortæller han.

Jan glæder sig til at kunne holde et åbent hus arrangement og se gamle og nye kunder, men det må vente lidt endnu, til vi får mere normale forehold.

- Men vi har åbent og kunderne er meget velkomne. Forretningens åbningstid er fredag fra 12-17, og man altid kan ringe på tlf. 41273320 og aftale en privat fremvisning i butikken både ugens andre dage samt weekend.