Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - KIA har 7 års KIA Fabriksgaranti eller 150000 km, og det er en fantastisk god garanti, som vores kunder er rigtig glade for, for det giver kunderne en stor tryghed. Denne flotte KIA fabriksgaranti gælder også på hybrid plug-in og el-biler. Det fortæller Karsten Wesselhoff, værkfører hos Kjerulff A/s på Sverigesvej i Slagelse.

- Mange mennesker har i corona-tiden arbejdet hjemmefra, og derfor ikke fået kørt så mange kilometer, men det er meget vigtigt, at service overholdes, så man ikke risikerer at miste fabriksgarantien. Vi udsender hver måned KIA Serviceindkaldelser til vores kunder, og efterfølgende kontakter vi kunderne, da nogle måske overser disse indkaldelser i en travl hverdag. Kjerulff A/S har investeret i det nyeste indenfor 4-hjuls udmåling, og alle KIA biler kontrolleres gratis i forbindelse med service. Kører man ned i et hul eller rammer en kantsten, kan styretøjet nemt komme ud af indstilling. Er der behov for en justering af styretøjet, skal kunden naturligvis betale for dette, som er billigere end man skal ud og investere i nye dæk, fortsætter Karsten Wesselhoff

- De nye hybrid plug-in og el-biler kræver en special uddannelse, for at man må servicere disse biler, og vores mekanikere har alle gennemgået de nødvendige KIA kurser.

Det er vigtigt, at vores dygtige medarbejdere har den nødvendige viden omkring hybrid plug-in og el-biler, så bilerne håndteres på en sikker og korrekt måde, fastslår Karsten Wesselhoff

- Sommerferien er under planlægning, og mange tager igen i år på bilferie rundt omkring i vores smukke Danmark, og så er det vigtigt at bilen er i orden. Derfor opfordrer vi til, at der bestilles tid til bilen på værkstedet i god tid, da vi igen oplever stor travlhed med service på værkstedet og med skadesarbejde på pladeværkstedet, afslutter Karsten Wesselhoff.