Klik og se annoncen

Slagelse: Corona pandemien har holdt sit indtog i hele verden, og på mange måder er det vigtigt at vi alle sammen holder sammen - hver for sig.

Det gælder også, når det kommer til handlen i byens butikker, hvor det vil være vigtigt for at vi kommer godt ud på den anden side, at der støttes i de lokale butikker.

Bankerne i Slagelse er i år gået sammen for at støtte netop julehandlen i Slagelse.

- Vi gør det, fordi det er vigtigt for vores by at vi har en aktiv handelsby i fremtiden også. Så dette er vores beskedne bidrag til at gøre det attraktivt at handle julegaverne lokalt, siger afdelingsdirektørerne samstemmigt.

Bankerne udlover sammen et gavekort på kr. 10.000 til byens butikker, til en heldig handlende der gør sine julegaveindkøb lokalt. Alle der bor og handler i byen kan deltage.

Du deltager ved at handle lokalt, og enten komme kvitteringen eller en kopi af kvitteringen (hvis du har brug for at gemme som byttebevis) i en kuvert og skrive dit navn, adresse og telefonnummer på kuverten. Derefter afleverer du kuverten i en af bankerne i Slagelse i perioden fra den 28. oktober 2020 til og med lukketid den 3. december 2020.

Vinderen trækkes den 4. december 2020, og får direkte besked, så der er lidt ekstra at forsøde julehandlen med.

Du kan indlevere din kuvert i følgende pengeinstitutter:

Arbejdernes Landsbank, Danske Bank, Handelsbanken, Jyske Bank, Nordea, Nykredit, Spar Nord, Sparekassen Kronjylland, Sparekassen Sjælland og Sydbank.