Klik og se annoncen

Skælskør: Skælskør får på lørdag d. 18. september kl. 11-13 besøg af Club Corvette Denmark. De mange bilejere vil udstille deres biler i hele Algade, som på dagen er spærret af til lejligheden.

Club Corvette Denmark er en landsdækkende forening af Corvette ejere.

- Corvetten regnes for den eneste rigtige sportsvogn, produceret i USA, oplyser klubben. - Vi er omkring 450 medlemmer, som regelmæssigt mødes i sommerhalvåret, både lokalt til mindre træf, men derudover arrangeres der større træf forår og efterår, dels i Jylland og dels på Sjælland. I år uden corona ville vi også have arrangeret et stort sommerarrangement for alle klubbens medlemmer.

Dette års efterårstræf på Sjælland, har vi valgt at henlægge til Vestsjælland, i weekenden 17. til 19. september, med udgangspunkt fra Kobæk Strand. Stedet er valgt, da det er rigtigt mange år siden vi har været rundt på denne del af Sjælland.

Der er tilmeldt 43 biler af forskellige modeller og årgange, så der bliver noget at kigge på for bilentusiaster, når vi udstiller bilerne i centrum af Skælskør lørdag fra kl. 11 til 13.

Lørdag formiddag og eftermiddag, er der arrangeret en tur rundt i den smukke Vestsjællandske natur, dels østpå mod bl.a. Rude, og senere skal vi en tur på Trelleborg.

Resten af week-enden går med socialt samvær, hvor der også er tid til dækspark, oplyser klubben..