Klik og se annoncen

Hyundai. Danmarks mest solgte elektriske SUV KONA Electric med lang rækkevidde, sænkes nu med hele 25.000 kr. hos Hyundai Slagelse. Så startprisen på den populære bil nu er 274.990 kr.

Bilbyen Slagelse: - KONA Electric har længe ligget på listen over danskernes foretrukne elbil - og det er ikke overraskende. KONA Electric er en SUV med en rækkevidde på op til 484 km på én opladning, hvilket gør at den er yderst anvendelig som både pendlerbil eller familiebil, lyder det fra Hyundai Slagelse. Her tilbyder man lige nu nogle helt særlige kampagnemodeller af KONA Electric, med et højt niveau af udstyr - også når det gælder sikkerhedsudstyr til ganske særlige priser. Nu fra 274.990 kr., altså 25.000 kr. under listepris og det er vel at mærke på KONA Electric Long Range Performance Go! inkl. 3-faset on-board-lader for endnu hurtigere opladning, pointeres det.

- Her får man blandt andet den uundværlige varmepumpe, så man kan opvarme kabinen med betydeligt mindre energiforbrug, og derved kan udnytte mere af energien i batteriet til rækkevidden, 7' touchskærm med Apple CarPlay, bakkamera, fartpilot, klimaanlæg, varme i forsæder, LED-kombinationsbaglygter, parkeringssensor i bag, regnsensor, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, eCall, træthedsregistrering samt aktiv vognbaneassistent.

For 15.000 kr. mere får man udstyrsvarianten Go! PLUS, der udover ovenstående udstyrsliste byder på adaptiv fartpilot med Stop & Go, blindvinkel-sensor, varme i rat, sidespejle med el-foldefunktion, parkeringssensor foran samt vognbaneassistent med følgefunktion.

Samtidig er det også muligt at få monteret anhængertræk, så man kan køre med anhænger på op til 300 kg eller have cykler bagpå.