Klik og se annoncen

Slagelse: - Det har været en dejlig fødselsdag. Frank Ditmar, indehaver af Slagelse Vinkompagni, slog i sidste uge dørene op for markeringen af forretningens 18 års fødselsdag, som blev annonceret med masser af gode afhentningstilbud på mange spændende vine.

- Der er lidt for enhver smag, lige fra hverdags rød- og hvidvine til topvinen Flor de Pingus, fortæller indehaver Frank Ditmar. - Vi har blandt andet også Mike Tramps egen vin, Nomad, på udsalg.

- En dejlig vin, som vi sælger rigtig mange flasker af, smiler Frank. Som i øvrigt lukker fødselsdagssalget med en stor slutspurt, som varer til og med lørdag d. 10. oktober. Så der er stadig mulighed for at få del i de mange gode vintilbud i den populære vinforretning på Middelfartvej i Slagelse. Ganske som altid er der professionel rådgivning til kunderne.

Frank Ditmar understreger at der i forretningen fortsat er stort fokus på at overholde alle covid-19 regulativer.

- Vi holder afstand og vi har både håndsprit, handsker og mundbind, hvis folk vil bruge det. Handsker og mundbind er ikke et krav, men er til rådighed, såfremt man ønsker det.

Der er frem til og med lørdag også mulighed for at benytte sig af de mange fødselsdagstilbud on-line: Vinene kan bestilles på www.slagelsevinkompagni.dk Indkøbene leveres i næste uge fragtfrit i hele 4200-området.Foto: Evan