Klik og se annoncen

DR TV. På lørdag kan hele Danmark se med, når Slagelse er en af fem værtsbyer DR sender direkte fra i live-programmet Dans Dans Dans. Seerne skal danse med, hvis Region Sjælland skal vinde

Slagelse: Hele Danmark kan danse med på lørdag kl. 20.45, når DR blænder op for det store liveshow Dans Dans Dans, hvor der skal konkurreres om, hvilken region der kan danse mest fællesdans. Slagelse er værtsby for Region Sjælland, og derfor sender DR dele af udsendelsen direkte fra det gamle Posthus i Slagelse, hvor Jannik Schow Petersen er vært. Han slår normalt sine folder på DR ULTRA.

- Vi er selvfølgelig enormt stolte af at være valgt som en af kun fem værtsbyer. Det er unik chance for at vise os frem for resten af Danmark, og derfor håber jeg, at hele byen vil bakke op og danse med, så vi sam-men kan sætte Slagelse på landkortet, siger formand for Kultur- og Fri-tidsudvalget Jørgen Andersen (A)

Udover Slagelse er Aalborg, Svendborg, Herning og Hillerød også værtsby-er. Omdrejningspunktet for hele showet bliver DR Byen, hvor hoveddelen af showet bliver sendt fra. Men i løbet showet vil der blive stillet om til de fem værtsbyer. I Slagelse vil seerne kunne møde et publikum bestående af 200 gæster fra det lokale foreningsliv og de lokale danseskoler.

Meningen er, at de fem regioner skal konkurrere med hinanden om, hvem der kan danse mest fællesdans. Hvor meget der bliver danset bliver regi-steret i appen DR Dans, og derfor skal så mange som muligt i Region Sjæl-land downloade appen og danse med hjemme i stuen, hvis Region Sjælland skal vinde.

- Jeg håber selvfølgelig, at så mange som muligt henter appen og danser med, så vi kan trække så meget opmærksomhed til byen som muligt. Men lige meget om vi vinder eller ej, så er det vigtigste det gode humør, og dét at alle kan være med. Så find det gode humør frem så vi sammen kan vise byen frem for resten af Danmark, siger eventkoordinator Helle S. Madsen, Slagelse Erhvervscenter.

Udover æren ved at være den mest dansende region, så er der også et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kr. på højkant til en seer, som bor i den vidende region. Hele showet bliver sendt lørdag kl. 20.45 på DR1, og appen DR Dans kan downloades til både Iphone og Android-telefoner.