Klik og se annoncen

Af John Hansen

Et kastastrofalt ringe og skuffende udbytte af de seneste kampe i den danske 2. division gør, at SB&I står overfor en ganske afgørende 'efterårs-finale' mod Tårnby på eget stadion søndag kl. 13.

Der er tale om efterårssæsonens sidste kamp, og modstanderen er - efter kedelige 1-3 hos Brønshøj i lørdags - endnu et bundhold i form af AB Tårnby.

For både cheftræner Ulrik Balling, anfører Venzel og ikke mindst de rutinerede kræfter, man hentede i 1. division op til denne sæson, da er det pivhamrende nødvendigt at redde lidt af æren her på søndag.

Langt fra Top-6

Og tre points vil falde på et tørt sted, kan man sige på forhånd.

Slagelse er nemlig røget helt ned som nummer 10 - langt væk fra den Top-6, der var målsætningen.

Nummer 10, lige over nedrykningsstregen (fire rykker helt ud af divisionerne), og de rød-blå har kun vundet sølle to ud af 12 kampe.

Uhyggeligt lidt i forhånd til potentialet, byen og faciliteterne.

Det er fan'me uhyggeligt, du! Var der nok nogen, der ville sige i situationen...

Man mangler målscoring

Primært er det i offensiven, det har knebet.

Således har SBI reelt kun været i stand til at score 11 mål i de 12 kampe. Der er modsat gået 15 ind.

De tal fortæller jo umiddelbart om et rimeligt stærkt forsvar, og et særdeles skuffende, ineffektivt angreb.

Alle andre hold i rækken - undtagen de to bundpropper Avarta og AB Tårnby, hver otte mål) - har scoret betydeligt mere end Slagelse har gjort her i efteråret.

Årets sidste chance

Og alt ialt kan SBI'erne jo ikke vedblive at leve højt på lovende, fine kampe (og resultater) mod Næstved, Nykøbing Falster og FC Roskilde eksempelvis.

Hvis ikke man kan banke deciderede bundhold på plads (som Avarta og Tårnby), ja så er man bare selv et bundhold. Og en taber.

Værs'go på søndag: Her er lagt op til noget aldeles interessant...og definerende for den lange jule-nytårsferie indtil midten af marts 2021!