Klik og se annoncen

BYMIDTE: Slagelse Garden er en af købstadens stoltheder.

Og her i august måned har garden igen afholdt camp med tre dage med masser af sjov, musik og en smagsprøve på, hvad det vil sige at være en del af Slagelse Garden.

- Det var virkelig hyggeligt og sjovt sidste år, men vi var i tvivl om, hvorvidt vi havde økonomien til det i år, da vi ligesom mange andre er lidt pressede på indtægterne på grund af corona-situationen.

- Heldigvis fik vi bevilliget tilskud fra sommeraktivitetspuljen, så vi fik mulighed for at gennemføre det, der var planlagt. Det er vi meget taknemmelige for.

- Deltagerne fik masser af mulighed for at afprøve forskellige instrumenter, lære lidt march og vigtigst af alt at hygge sig og have det sjovt sammen, fortæller formand for Slagelse Garden, Jacob Berger Frederiksen.

Hygge, musik med mere

Alle tre dage her i august var nogle af de nuværende gardere med til at undervise, hygge og lave sociale aktiviteter sammen med deltagerne.

Derudover kunne de unge 8-12-årige nysgerrige møde gardens grundskole-undervisere, der lærer fra sig og lader deltagerne afprøve forskellige instrumenter.

- Jamen, vore egne gardere ville rigtig gerne give deltagerne nogle gode dage, og de er jo de bedste til at fortælle og vise, hvad det vil sige at være en del af Slagelse Garden.

Det sociale er en lige så vigtig del af garderkulturen som musikken. Der er et godt fællesskab, og det vil vi gerne vise deltagerne, bereter Jacob.

Camp for alle

De tre dage afsluttedes også denne gang med en lille koncert på Nytorv i Slagelse, hvor Slagelse Garden spillede sammen med camp-deltagerne og fremviste et mini-tattoo.

Også dette blev en stor oplevelse for alle. Se blot billeder herfra...