Klik og se annoncen

Slagelse: - Skønheden Aphrodite fylder 10 år d. 18. november. Det fejres med en masse gode tilbud lørdag den 21. november fra kl. 9-14, oplyser indehaver Laila Hallengreen

- Denne dag vil man kunne få 20% på alt (tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter), og er man morgenfrisk, kan man være en af de 10 heldige, der for 10 kr. kan nå at købe sig en silkpeel diamantslibning ansigtsbehandling til en værdi af 950 kr.

- Skønheden Aphrodite startede i Stenstuegade, men her blev pladsen for trang og derfor flyttede jeg til Bredegade 1 i 2013, fortæller Laila Hallengreen. - Jeg er uddannet fra den annerkendte, internationale Cidesco kosmetologskole og elsker mit job og mine kunder. De skal være i centrum og føle at de er noget specialt, og her går jeg ikke på kompromis med noget. Mine hudplejeprodukter, blandt andet Phyris og Is Clinical, og behandlingerne er nøje udvalgt, så jeg kan stå inde for det. Jeg laver for eksempel kun den ægte oxygenbehandling fra Interceuticals, der som den eneste må kaldes 'madonnabehandlingen': opkaldt efter Madonna, idet kun selv får behandlingerne.

- Jeg har lige opdateret min Silkpeel maskine til den nyeste og kraftigste på markedet. Den er udviklet på Stanford University af hudlæger, og behandlingen har videnskabelig dokumentation for sin virkning, fortæller Laila, som også bemærker at Skønheden Aphrodite er en skønhedsklinik for både mænd og kvinder.

- Navnet Skønheden Aphrodite er kommet af Aphrodite er gudinde inden for kærlighed og skønhed, og at det er stavet med APh er så mine to børns forbogstaver er draget ind i det.

- Du er altid velkommen her på klinikken, om det så er for at hente et af de smukke kataloger, der er fyldt med alt hvad der laves på klinikken, køb af produkter eller behandlinger eller det er din tur til at lægge dig ind og blive forkælet med en af de lækre ansigtsbehandliger eller andet, fastslår Laila Hallengreen.