Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Hæder: Skoda Slagelse v. Hansen Biler Slagelse A/S er af Skoda Danmark netop blevet kåret til Årets Skoda-forhandler 2020. - Det er vi rigtig glade for og stolte over, lyder det med store smil fra de to indehavere, Tim og Nicklas Daugberg.

Kåringen til årets forhandler er sket på baggrund af en lang række målte parametre omkring kundetilfredshed, salg og service. - Tidligere var kåringen et politisk valg, men denne gang er der for først gang kørt efter performance, hvor det handler om at præstere over hele fronten, fortæller Tim Daugberg.

Her har Hansen Biler Slagelse A/S lagt sig i spidsen blandt landets i alt 44 Skoda-forhandlere, og kåringen kom ikke helt uventet for de to brødre.

- Vi kunne se vi havde vundet tre ud af fire kvartaler, så vi var godt klar over at det skulle gå meget galt for ikke at blive os, lyder det fra de to brødre, som uden tøven sender hæderen videre til medarbejderne.

- Det er ikke noget, der kan opnås uden at 'kæden hænger sammen'. Det er vi klar over. Og vi har nogle rigtig gode medarbejdere, fastslår de.

Kåringen er samtidig symbolet på et kæmpe turn-around i virksomheden, som absolut ikke kørte godt, da brødrene Daugberg kom til og i 2016 overtog først 49% og sidste år de resterende 51 procent af forretningen, hvilket gjorde brødrene til landets yngste Skodaforhandlere.

Og nu altså Årets Skoda-forhandler 2020.

- Det er et rimelig godt stempel at få fra importøren. Det er noget man går efter, og selvfølgelig et af de store flueben, vi rigtig gerne ville kunne sætte på et tidspunkt. Men vi er ikke gået efter at det skulle være i det her år.

Nyheden om kåringen til Årets Skoda-forhandler 2020 har affødt mange lykønskninger og begejstrede facebook-kommentarer fra forretningens kunder.

- Vi har fået rigtig mange kommentarer fra kunder, som har skrevet at de godt kan li' at komme her. Så bliver man stolt. Det er den reaktion fra kunderne, vi arbejder efter hver eneste dag: Det skal være rart at komme her, og så skal tingene virke. Sådan er det også lige nu, selv om selve forretningen er lukket ned grundet coronarestriktioner.

- Selv om vi har lukket, er vi klar bag mail og telefon, og hvis man gerne vil ha' en virtuel fremvisning af en bil, er vi også klar til det. Og værkstedet har åbent fuldstændig som normalt!