Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - Det er en fed følelse - man skal prøve det! Sådan siger Tim Daugberg, Hansen Biler Slagelse A/S, hvor den ny Skoda Octavia er landet som plug-in hybrid. - Man er godt kørende, det er nærmest som at svæve, konstaterer Tim Daugberg, som uden problemer tager turen til privatadressen i Sønder Bjerge og tilbage igen udelukkende på strøm.

- Skoda Octavia iV byder på det bedste af to bilverdener: Elbilens klimavenlige og lydløse kørsel på strøm og benzinbilens rækkevidde og hurtige tankning. Nu kan Å kodas nyeste plug-in-hybridbil bestilles hos de danske Å koda-forhandlere, hvor priserne starter ved 299.995 kr. Det er også muligt at prøvekøre Octavia iV, som står klar hos Hansen Biler Slagelse A/S. på Teknikvej

- Til en skarp pris, understreger Tim Daugberg og Mads Andersen, som lige nu har biler til omgående levering, hvilket iflg. de to bilfolk giver mulighed for at undgå en potentiel prisstigning på 80.000 kr. i det nye år.

Octavia iV har en elmotor på 75 kW (102 hk) og en TSI-benzinmotor på 115 kW (156 hk). Sammen yder de 150 kW (204 hk) og 350 Nm. Batteriet er på 13 kWh og giver en rækkevidde på el alene på 60 km (WLTP). Med en ladeboks eller ved en ladestander, hvor Octavia iV lader med 3,6 kW, tager en opladning til 80 procent 2 timer og 33 minutter, mens en fuld opladning tager 3 timer og 33 minutter.

To udstyrsniveauer - masser af udstyr

Å kodas nye plug-in-hybridbil kommer med to udstyrsniveauer, som begge byder på udstyr ud over det sædvanlige. Som standard har OCTAVIA iV bl.a. 18' Perseus-alufælge, Columbus-navigationsanlæg med 10'' skærm og trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning af smartphonen, digitalt cockpit, drive mode select, 2-eget multifunktionslæderrat, 2-zonet klimaanlæg, KESSY Go- nøglefri start/stop, frontassistent med fodgængerbeskyttelse, lane assist, for-, bag- og tågeforlygter med LED, mode 3-ladekabel og anhængerforberedelse - OCTAVIA iV må trække 1.500 kg bremset anhængervægt.

Vælger man en Octavia iV Plus, er der desuden f.eks. adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, LED-baglygter med dynamisk blinklys, LED-tågeforlygter med drejelys, 3-zonet klimaanlæg, parkeringssensor bag, ambiente-belysning i kabinen, Kessy - nøglefri betjening og sølvfarvet tagræling på stationcar-udgaven.

Ladeboks medfølger

Ligesom det øvrige Octavia-modelprogram fås Octavia iV som både coupé og stationcar. Prisen på Skoda Octavia Coupé iV er 299.995 kr., mens Octavia Coupé iV Plus koster 319.995 kr. Octavia Combi iV fås for 329.995 kr., og Octavia Combi iV Plus koster 349.995 kr. Installation af ladeboks er en del af bilens pris ved samtidig bestilling af et Clever Unlimited-abonnement.