Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Bilbyen Slagelse: - Vi er glade for at ha' så fint et eksempel på noget af det der sælger allerbedst indenfor hybridbiler, oven i købet kombineret med en danskerfavorit som Skoda Octavia - så kan man ikke be' om ret meget mere. Sådan siger Tim Daugberg, Hansen Biler Slagelse A/S om Skoda Octavia iV.

- Og så er vi så heldige at ha' biler på lager, så folk ikke skal vente på deres nye bil.

- Skoda Octavia iV byder på det bedste af to bilverdener: El-bilens klimavenlige og lydløse kørsel på strøm, og benzinbilens rækkevidde og hurtige tankning.

Octavia iV har en elmotor på 75 kW (102 hk) og en TSI-benzinmotor på 115 kW (156 hk). Sammen yder de 150 kW (204 hk) og 350 Nm. Batteriet er på 13 kWh og giver en rækkevidde på el alene på 60 km (WLTP). Med en ladeboks eller ved en ladestander, hvor Octavia iV lader med 3,6 kW, tager en opladning til 80 procent 2 timer og 33 minutter, mens en fuld opladning tager 3 timer og 33 minutter.

To udstyrsniveauer - masser af udstyr

Skodas plug-in-hybridbil kommer i to udstyrsniveauer, som begge byder på udstyr ud over det sædvanlige. Som standard har OCTAVIA iV bl.a. 18' Perseus-alufælge, Columbus-navigationsanlæg med 10'' skærm og trådløs Apple CarPlay, trådløs opladning af smartphonen, digitalt cockpit, drive mode select, 2-eget multifunktionslæderrat, 2-zonet klimaanlæg, KESSY Go- nøglefri start/stop, frontassistent med fodgængerbeskyttelse, lane assist, for-, bag- og tågeforlygter med LED, mode 3-ladekabel og anhængerforberedelse - OCTAVIA iV må trække 1.500 kg bremset anhængervægt.

Vælger man en Octavia iV Plus, er der desuden f.eks. adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, LED-baglygter med dynamisk blinklys, LED-tågeforlygter med drejelys, 3-zonet klimaanlæg, parkeringssensor bag, ambiente-belysning i kabinen, Kessy - nøglefri betjening og sølvfarvet tagræling på stationcar-udgaven.

Ligesom det øvrige Octavia-modelprogram fås Octavia iV som både coupé og stationcar.

Priserne på Skoda Octavia Coupé iV starter fra kr. 299.995 kr.