Klik og se annoncen

Korsør: I Korsør er Musicalforeningen Storebælt klar til at byde publikum indenfor til teaterkoncerten Vimmersvej.

- Publikum skal glæde sig til en euforisk aften, hvor man kan nyde en perlerække af velkendte melodier fra Bamses Venner. Teaterkoncerten opføres i Spillestedet i Korsør Kulturhus fredag d. 16 oktober og lørdag d. 17 oktober. Begge dage opføres teaterkoncerten kl. 19:00. Billetter kan købes på korsoerkulturhus.dk

Teaterkoncerten er iflg. musicalforeningen en kombination af flotte dansetrin, koreograferet af Cecilie Bonne, akkompagneret af partybandet, Payaz og tilsat en stor håndfuld humoristiske teaterindslag.

Den omsiggribende corona-situation gjorde, at foreningen var nødt til at aflyse forårets planlagte musicalopsætning. Produktionsgruppen gik herefter i tænkeboks, og er nu klar med teaterkoncertenen.

Alle de medvirkende har udvist ekstraordinært stort engagement, og glæder sig til at udfolde det på kulturhusets store scene. Foreningen lover, at det bliver en hyggelig aften, hvor publikum kan glæde sig til at synge med på sange som 'Hvorfor går louise til bal', 'Klip i mit kørekort' og selvfølgelig 'Vimmersvej'. Der er udvalgt en perleræk- ke af hits fra Flemming 'Bamse' Jørgensen og Bamses Venner.

Teaterkoncerten afvikles under de gældende hygiejniske retningslinjer. Publikum vil blive vejledt om dette.

Billetsalg;

http://korsoerkulturhus.dk/event/teaterkoncerten-vimmersvej/

http://korsoerkulturhus.dk/event/teaterkoncerten-vimmersvej-2/