Klik og se annoncen

- Efter 23 år som autoriseret forhandler har vi valgt at blive frit værksted, med autopartner som samarbejdspartner. Det er budskabet fra Thomas og Michael Schultz, Schultz Automobiler på Bornholmsvej i Slagelse.

- Vi vil stadig servicere vores kunder, og de vil stadig bevare deres fabriksgaranti, når de får lavet eftersyn her hos os - af det samme personale som hidtil, understreger de to brødre, som ser frem til at kunne betjene alle bilmærker på værkstedet.

- Vores værkstedsudstyr bliver opgraderet til fremadrettet at kunne lave alle mærker. Der er investeret i de nyeste testere og værktøj til formålet.

- Det betyder bl.a. også, at uanset hvilken bil kunderne kommer med, kan vi fremover skræddersy en serviceaftale med 100% fokus på kundens ønsker. Og alle serviceeftersyn, der bliver udført her, kommer til at figurere i den digitale servicebog, så man altid kan følge at bilen har fået lavet service og garantien er up-to-date, pointerer Michael Schultz.

Salg af nyere biler

Salgsafdelingen vil kunne levere nyere biler, og der vil også blive fokus på leasing og salg af erhvervsbiler.

- Vi er gået i samarbejde med et større leasingselskab, som hidtil kun har været i Jylland. Konceptet er helt unikt, fortæller Michael Schultz.

- Her vil man kunne lease nyere varevogne, også i en kort periode, hvis f. eks. en håndværksmester har ekstra travlt i en periode.

- Vi ser frem til at betjene gamle og nye kunder i vores nye frie koncept fra d. 1. april 2020, understreger Michael og Thomas Schultz. Som også nævner at de fortsat vil være at finde i erhvervsområdet, når årets Sørby Marked løber af stablen.