Klik og se annoncen

- Vi har på det seneste fået mange spørgsmål der går på om vi flytter forretningen. Men det gør vi på ingen måde. Det er budskabet fra Thomas og Michael Schultz, Schultz Automobiler - Din Autopartner, på Bornholmsvej 11 i Slagelse.

- Efter 23 år som Hyundai-forhandler har vi valgt i stedet at blive en del af Autopartner, en landsdækkende sammenslutning af frie værksteder indenfor autobranchen, fortæller Thomas Schultz.

- Ikke nok med at vi kan servicere alle vore gamle kunder, vi er også klar til at servicere alle mærker - og nye kunder, fastslår Schultz.

- Vi er så heldige at alt vores personale stadig har valgt at blive her. Så man vil i bund og grund møde nøjagtig de samme mennesker som tidligere.

På værkstedet er investeret i en ny tester, som kan tage alle bilmærker.

Sænker timeprisen

- Og så har vi valgt at sænke vores timeløn. Vi har opnået store besparelser, idet vi ikke længere pålagt de samme udgifter, og det har vi valgt skal komme vores kunder til gode. lyder det fra Schultz-brødrene.

- Vi er klar med et totalt trimmet værksted med alt fra sporing og afbalancering til de nyeste testere. Og når vi udfører service, bliver det indført i et digitalt servicehæfte, så bilens fabriksgaranti stadig vil være gældende.

I salgsafdelingen satses fremadrettet på nyere brugte biler. - Har kunderne bestemte ønske, kan vi også være behjælpelige med at finde netop den pågældende bil.