Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse: Team Rynkeby Vestsjælland er igen på tur rundt i Danmark. Starten på Danmarks Touren gik lørdag, sammen med 300 andre rynker i Zoologisk Have i København, i silende regnvejr. Siden da er vejret blevet langt mere solrigt og sommerligt, og iflg. rynkernes facebookside nyder rytterne både vejret og den danske natur.

Team Rynkeby Vestsjælland tæller på turen i alt 52 ryttere og 12 servicefolk, for fjerde år i træk med Niels Urban Hansen som Team Manager, han er i år ude på sin sjette tur i det gule Team Rynkeby-tøj.

1525 danske km

Turen rundt i Danmark er på i alt 1525 km, oplyser Helle Madsen, Business Slagelse, som også fortæller at de lokale ryttere i Team Rynkeby Vestsjælland på lørdag d. 17. juli vender hjem til lokalområdet, og kl. 14.15 er der traditionen tro officiel, festlig modtagelse på Nytorv i Slagelse.

Viceborgmester Villum Christensen (I) og Torben Kjerulff, formand for Business Slagelse og tidligere Rynkeby-deltager, vil på Nytorv indtage bagsmækken, som er det sted rytterne normalt samles efter dagens strabadser, og holde tale for de hjemvendte rynker.

Muffins og rynke-film

Til de første 200 fremmødte tilskuere på Nytorv bydes på muffins fra Bilka og sodavand fra Harboes Bryggeri, og på en storskærm vil blive vist klip fra både årets tur og tidligere år.