Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slots Bjergby: Solen brød gennem tågen og det blev nærmest lidt af en folkefest, da Gitte Zoll & co. torsdag morgen slog dørene op for den ny Rema 1000-forretning i Slots Bjergby - rigtig mange var på pletten for at byde butikken og den ny købmand velkommen i byen.

Ifølge borgmester John Dyrby (S), som klippede den røde snor, er der god brug for den ny forretning.

- Jeg tror det er det område i Slagelse, hvor der sker allermest - der bliver bygget boliger i alle retninger, så hvis der er noget sted i Danmark, der skulle ligge en ny Rema 1000, så er det her, fastslog borgmesteren før han klippede snoren med den gyldne saks.

Alle aldre var repræsenteret ved åbningen, blandt andet også byens to dagplejer, som var tidligt på færde, med flag og store smil.

- Vi har fulgt byggeriet hele vejen igennem, nu glæder vi os til at se butikken, fastslog Sussi, Sussis Troldeunger.

Både de og de mange andre fremmødte strømmede ind i den flotte ny butik, hvor staben stod klar med en lille gave til de første gæster: et handy Rema 1000-indkøbsnet, kaffe - og masser af gode åbningstilbud.

Ligger i generne

Gitte Zoll Pedersen åbner den nye butik med 25 års erfaring fra Rema 1000. I de seneste 18 år har hun - sammen med sin mand Jesper Pedersen - været købmand i Rema 1000 på Korsørvej i Slagelse. Tidligere har hun i en årrække været købmand i Rema 1000 på Holbækvej i Slagelse.

Nu skal Gitte Zoll Pedersen tilbage til at være købmand alene, og det er en drøm, der bliver til virkelighed:

- Siden butikken i Slots Bjergby begyndte at rumstere i vores bevidsthed, har jeg tænkt, at det var noget for mig. Jeg har masser af energi, og jeg glæder mig til endnu et projekt i Rema 1000 - det er jo ikke bare et job, men en livsstil af være en del af kæden, og jeg brænder virkelig for det. Begge vores børn er også i Rema 1000, så det ligger nok i generne, siger Gitte Zoll Pedersen.

Sammen med hele holdet af medarbejdere ser Gitte Zoll Pedersen frem til at tage imod kunderne og til at give dem gode oplevelser i butikken:

- Jeg glæder mig meget til at møde alle kunderne og til at lære dem at kende. Sammen med hele mit team vil vi gøre alt, hvad vi kan for at blive lokalområdets foretrukne indkøbssted.

Med på holdet af medarbejdere er souschef Kasper Skov Fagerberg, som jeg har taget med fra butikken på Korsørvej. Han er født og opvokset i Slots Bjergby, og vi vil blandt andet med udgangspunkt i hans lokalkendskab bestræbe os på at både kunder og øvrige medarbejdere føler, at butikken er vores allesammens Rema 1000, siger hun.

Rema 1000 på Brovej 11A i Slots Bjergby er Rema 1000 butik nummer 358 i Danmark. Butikkens åbningstider er 7.00-21.00 alle ugens dage.