Klik og se annoncen

Ny købmand. Der kommer en ny mand på posten som købmand i REMA 1000 på Holbækvej 6 i Slagelse onsdag den 5. maj, når Rasmus Hartz-Nielsen tager over efter afgående købmand Kenni Stærk

Slagelse: REMA 1000 på Holbækvej 6 i Slagelse får ny købmand onsdag den 5. maj. Butikkens nuværende købmand Kenni Stærk takker af og overleverer stafetten til 34-årige Rasmus Hartz-Nielsen.

Titlen som købmand i REMA 1000 er Rasmus Hartz-Nielsens første, men han går til den nye rolle med mange års erfaring fra dagligvarebranchen, hvor han blandt andet har arbejdet 14 år i Netto, inden han skiftede til REMA 1000 i 2019. Karrieren i REMA 1000 startede med en periode som souschef i Stenlille, hvorefter han indtil nu har været souschef i REMA 1000 Kalundborg.

Rasmus Hartz-Nielsen ser frem til de nye udfordringer som ansvarlig for butikken:

- Jeg glæder mig meget til at blive selvstændig købmand og til at leve op til det ansvar, som følger med til jobbet. Jeg er spændt på at kaste mig ud i det arbejde, der venter, og mest af glæder jeg mig til at lære nye som gamle kunder at kende, siger han og fortsætter:

- Det er vigtigt for mig, at jeg får dannet stærke og gode relationer til alle mine kolleger i butikken, så vi sammen kan føre butikken videre til et endnu højere niveau til glæde og gavn for kunderne. Derfor vil jeg fokusere meget på det i begyndelsen, fortæller han.

Ud over at prioritere fællesskabet og sammenholdet internt i butikken, vil Rasmus Hartz-Nielsen også koncentrere sig om at sikre det højst mulige serviceniveau og tilgængelighed af varer, så kunderne ikke går forgæves:

- For mig er det altafgørende, at vi i fællesskab hver dag gør alt, hvad vi kan, for at give vores kunder de bedst mulige oplevelser i butikken. Dermed også sagt, at vi skal gøre alt, hvad vi kan for ikke at skuffe vores øverste chef - kunden - ved for eksempel at undgå situationer, hvor vores kunder går forgæves efter varer. Så det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at der altid er friske varer på hylderne, siger han.

Privat bor Rasmus Hartz-Nielsen med sin gravide kone Ronja og parrets datter Olivia i Vemmelev tæt på Slagelse.

Rema 1000 på Holbækvej holdt lukket i går tirsdag den 4. maj, men fremadrettet vil åbningstiderne fortsat være 7.00-21.00 alle ugens dage.