Klik og se annoncen

Slagelse: Brugerne på søgeportalen Håndværker.dk har vurderet og anbefalet de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen Håndværker.dk Prisen 2020, hvor der er fundet 73 vindere fordelt på seks regioner i udvalgte brancher.

Blandt vinderne er Thomas Bilenberg med firmaet Bilenberg El-Teknik ApS, som nu kan prale af titlen som den bedst anbefalede elektriker i Region Sjælland. Thomas er glad for prisen og udtaler:

- Prisen viser de kommende kunder, at jeg er troværdig og udfører et godt stykke arbejde - det kan tiltrække nye kunder. Jeg tror, at mine kunder anbefaler mig til andre, fordi jeg kommer ud og viser personlig kontakt og skaber en god relation til mine kunder. Troværdighed er vigtigt. Og så skal selve el-arbejdet selvfølgelig altid være i orden, forklarer Thomas Bilenberg.

Over 3100 anbefalinger er i alt blevet indsamlet undervejs i konkurrencen.

Hovedpræmien blandt vinderne er en spritny Toyota PROACE City-varevogn, som uddeles ved lodtrækning. Lodtrækningen skulle efter planen være foregået i forbindelse med fysiske Håndværker.dk Prisen-fester rundt om i landet, men pga. Corona-restriktionerne er festerne udskudt til det nye år. Thomas Bilenberg må derfor vente i spænding noget tid endnu på, om varevognen skal udskiftes med en nyere model.