Klik og se annoncen

Korsør: Jazzpianist Mads Granum har komponeret ti nye jazzsalmer til sit fjerde album 'Med favnen fuld af kærlighed', som blev lanceret på YouTube i efteråret 2017. Her opnåede de på få måneder mere end 100.000 visninger. Nu kan jazzsalmerne opleves live, når Mads Granum Kvintet på deres turne rundt i landet er nået til Sankt Povls Kirke, hvor Mads Granum optræder fredag d. 17. september kl. 17.

De nykomponerede jazzsalmer har tekster af nogle af Danmarks bedste salmedigtere i nyere tid: Johannes Møllehave, Lisbeth Smedegaard Andersen, Holger Lissner, Hans Anker Jørgensen, Iben Krogsdal, Christiane Gammeltoft-Hansen, Johannes Jørgensen og Simon Grotrian.

Mads Granum har med sine rytmiske fortolkninger af salmer opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og de seneste 14 år turneret flittigt med sin kvartet. Evnerne inden for rytmisk musik og jazz har sammen med hans særegne salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre. Foruden jazzklaver spiller Mads Granum rytmisk kirkeorgel. Det er blevet til flere hundrede velbesøgte koncerter i danske og udenlandske kirker. Hans jazz-orgelstykker er blevet spillet i USA, Australien, New Zealand og Europa, og flere af hans nye salmer er med i de nye salmebogstillæg. Det omfattende cv inkluderer desuden kapelmester-job for Thomas Eje, keyboardspiller i Glæsels Orkester for Linie 3 og meget andet.

Der er gratis adgang til koncerten i Korsør.