Klik og se annoncen

Slagelse: Den 30.-31. juli kl. 10-15 afholdes en podcastworkshop på Slagelse Museum.

Podcasten er for ganske mange blevet et vigtigt medie at være til stede på, og Museum Vestsjælland oplyser at man har haft stor succes med at gøre lokalhistorien tilgængelig her. I workshoppen er der fokus på, at deltagerne lærer, at deres stemme betyder noget og at de er en del af lokalhistorien.

På podcastworkshoppen bliver deltagerne introduceret i at komme fra idé til konceptudvikling og fra optagelse til redigering og upload på podcast-tjenester. Kurset er praktisk opbygget, og deltagerne kommer selv til at optage, redigere og uploade.

Deltagerne skal selv have PC og mobil med til at optage og efterfølgende redigere på. De skal selv downloade et gratis program til lydredigering. Museet stiller gode knaphulsmikrofoner til rådighed.

Workshoppen er over to dage. En dag er 5 timer. Husk mad og drikke til eget forbrug.

Egnet for unge i alderen 14-17 år. Begrænset antal billetter. Deltagelse er gratis. Det er nødvendigt at tilmelde sig via www.vestmuseum.billetexpressen.dk

Podcastworkshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem Slagelse Kommune og Museum Vestsjælland på baggrund af en ekstra bevilling fra Undervisningsministeriet.