Klik og se annoncen

Slagelse: - Det er en rigtig festdag! Vi er vildt glade for at vi endelig må åbne igen. Kristoffergade Gade, biografchef i Panorama Slagelse, var en glad mand, da han torsdag slog dørene op for biografen i Træskogården.

- Det er rigtig dejligt at komme i gang igen, og det virker virkelig, som om mange af borgerne i Slagelse også har manglet at komme i biografen.

- Vi åbner med masser af gode film, blandt andet fire premierefilm, og samtidig nogle af de titler vi havde, før vi lukkede ned.

Køb billet på nettet

Af sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke længere reservere billetter på nettet og derefter købe dem i biografen. - For at minimere, hvor mange gæster der står i kø, forklarer Kristoffer Gade.

I stedet køber man sine billetter på nettet og går direkte i biografsalen - eller kiosken.

- Men man er fortsat velkommen til også at komme ind fra gaden og købe sine billetter, oplyser Kristoffer Gade.

Håndsprit og handsker

I kiosken er iværksat en hel række nye tiltag.

- Vi henstiller at folk bruger håndsprit og handsker, inden de går ind i kiosken, for at sikre en høj hygiejne. Popcorn udleveres af personalet. Og vi har indført helt nye rengøringsrutiner, hvor alle kontaktflader bliver desinficeret.

Formålet er at det skal være så sikkert som overhovedet muligt - samtidig med at gæsterne stadig kan få en fed oplevelse.

I både sale og foyer skal der holdes god afstand.

- Som selskab eller kærestepar må man gerne sidde sammen. Der er krav om et sæde imellem hver gruppe, men vi har valgt at have to sæder imellem, for at være sikre på at der er afstand nok. Samtidig er der et max. antal for, hvor mange mennesker, der må sidde i den enkelte sal.

Det styrer systemet helt automatisk, når man køber billet til de enkelte film. oplyser biografchefen.

- Der er udstukket retningslinier fra Kulturministeriet, som vi i høj grad overholder - det skal være godt og trygt at komme herned igen.

- Vi har valgt ikke at iværksætte 'vanvittige' åbningstilbud, vi så det blev frarådet ved genåbningen af storcentrene. Til gengæld har vi gjort alt tænkeligt for at det skal være trygt at komme her!