Klik og se annoncen

Af John Hansen

Rasmus Paludan er atter på vej til Slagelse.

Faktisk er han her i kommende weekend på vej til både Skælskør, Korsør og Slagelse - på et rigtigt politisk besøg, som han melder.

Paludan har flere gange overfor VDonline givet udtryk for, at han godt kan lide at besøge netop Slagelse og Vestsjælland.

'Grove i Nordbyen'

Ok, der var lige engang i Nordbyen (Slagelse) i sommeren 2018, hvor det gik noget voldsomt til, og Stram Kurs-lederen syntes, at 'alt for mange indvandrere opførte sig sig som bindegale.

Aggressivt og voldeligt. Som man også ser det på Nørrebro,' forklarer Rasmus Paludan. 'Det var ikke rart. Jeg vil helst bare snakke med folk.'

Folketingskandidaten, der ikke blev indvalgt på Christiansborg i juni 2019, føler, at han ved andre besøg på Vestsjælland er blevet godt modtaget og har oplevet stor støtte.

Ikke mindst mange unge var mødt frem på Nytorv i maj 2019. Interessen og nysgerrigheden var særdeles stor.

'Jeg er ikke truende'

Senest mødte vi Rasmus Paludan lige udenfor Christiansborgs tykke mure.

Han havde ikke mistet modet - ej heller efter en racismedom for grovkornede udtalelser.

'Men husk lige. Jeg er jo ikke farlig eller truende overfor andre - det er derimod de alt for mange utilpassede, vi gang på gang skal se og høre på,' påpeger Paludan.

Han erkender, at han ikke røg direkte i Folketinget. 'Men jeg fik da ellers et ganske fint valg,' mener han.

Tænker i kommunevalg

Ydermere siger han til VDonline, at han og Stram Kurs agter at lade sig stille op også til kommunalvalget i november 2021.

Både i København og andre byer med stor tilslutning - og det kunne skam også godt være i Slagelse og Korsør, antyder han med et smørret smil.