Klik og se annoncen

Af John Hansen

Ikke mindst i Slagelse er der fra start af kommet god gang i den nye fremstormende ketjseridræt, padel.

Den populære padel-sport er en mellemting mellem tennis og squash. Sådan kan sporten padel bedst beskrives, har bl.a. firmaidrætens Jan Reinhold og Michael Tannis Beck tidligere fortalt i ugeavisen.

Det er tale om særdeles hurtigt voksende idrætsgren i mange europæiske lande. Især i Spanien og Sverige er der kommet mange baner i de senere år.

På Fabriksvej

I Danmark er der ligeledes installeret nye baner - og altså bl.a. i Slagelse ved hjælp af bl.a. sangeren Christopher.

Og The Padel Club med fire blå og indbydende baner har hjemme på Fabriksvej 6.

- Vi garanterer en gratis og let indføring i det sjove spil, og det er muligt at låne udstyr. Jeg kan også godt garantere smil på læben og sved på panden, fortalte formand for Firmaidræt Slagelse, Jan Reinhold, tidligere til Uge Nyt.

Sådan åbnes der...

Og nu har vi af centerchef Flemming Schubert fået fortalt, at My Padel Club igen dørene op mandag d. 8-6-2020 - og åbningstider vil være fra 06.00 til 23.00 hele ugen.

Man kan allerede nu booke tider på My Padel Club...

'Vi ser frem til at modtage alle de glade padel spillere, som var super aktive inden Corona krisen. Denne dejlige familie sport spilles i landes måske bedste Padelcenter, det er i hvertfald det vi høre når, div landsholdsspillere træner hos os.

Der er sket lidt ændringer her i Corona-tiden, mens vi har haft lukket, bla. når man booker, så er bookningen inkl. bolde og bat.

Samtidig er der lavet rabatkuponer, som man kan se når man går ind og booker, og jo flere timer du køber jo mere rabat får du.

Tirsdags Americano for begyndere og let øvede starter op tirsdag, d.16-6. fra 18,00 til 20,00 og torsdags Americano d. 18-6 kl. 19,00 til 21,00 for øvede'.

Er der spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Schubert & Co. på enten mail, som er kontakt@ mypadelclub. Eller telefon 30489900.

Tidligere skrev vi

Fra selve padel-åbningen tidligere berettede vi:

Den tidligere fabriksbygning på Fabriksvej 6 i Slagelse var trækplaster for flere nysgerrige gæster og en del der gerne ville afprøve banerne.

En af dem der deltog i indvielsen var den danske pop-sanger Christopher, der er gået ind i projektet med etableringen af et padel-center i Slagelse. Han har både lagt tid og penge i 'The Padel Club', og var selv på banen lørdag.

Sangerens engagement i padel-centeret bunder i hans egen begejstring for padelspillet.

Blandingssport

Padel er som nævnt en ketsjersport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80 pct. tennis og 20 pct. squash.

Banen er af 10 gange 20 meter og omkranset af høje vægge, der bruges aktivt i spillet.

En inkluderende sport

Ideen om at starte The Padel Club i Slagelse har administrerende direktør Tine Hauth Larsen og hendes mand, Mikael Thobo Larsen haft siden 2015, men det er først nu, at de har fundet de perfekte rammer til et indendørsanlæg i den ønskede kvalitet.

Valget faldt på de 1600 kvadratmeter, der tidligere har huset lakridsfabrikken Malaco.

Parret stiftede bekendtskab med sporten, da de boede Sydspanien, hvor de faldt for, at det er en sport, der kan spilles af alle, og som er nemmere at lære end de øvrige ketsjersportsgrene.