Klik og se annoncen

Koncert. Open Air hyldestkoncert til Bonden, Bamse og Larsen i Kulturhusets 'Skolegård' torsdag den 24. juni

Korsør: - Det er med stor glæde at Korsør Kulturhus kan byde velkommen til en koncertaften med Korsørs eget Dandanell and the Far Out Boys, der med rocket kant, kendetegnet med den gode vokal, det sublime samspil, vil hylde tre af Danmarks store sangere, Flemming Bamse, Michael Bundesen og Kim Larsen, med alle de kendte og elskede sange med Shubidua, Bamses Venner og Kim Larsen, sange og musik der altid har og gør folk glade og i godt humør. Sådan lyder det fra Korsør Kulturhus op til en Open Air hyldestkoncert til Bonden, Bamse og Larsen i kulturhusets 'Skolegård' torsdag d. 24. juni kl. 19.

- Vi har fra Kulturhusets side valgt at forsøge os med dette nye initiativ, da vi kan se at mange af sommerens ellers kendte og planlagte udendørs kultur og musikarrangementer i Korsør enten er aflyst eller udskudt. Kulturhusets første udendørsarrangement løber derfor af stablen torsdag den 24. juni.

Og vi kan love publikum at vi er topmotiverede, glade og spændte og glæder os utrolig meget til at mærke glæden og energien fra et publikum igen. Vi byder derfor velkommen til en hyggelig aften med stemningsmusik og sange for enhver smag, fortolket med det for os kendte Dandanell præg.

Koncerten bliver afholdt som en 'sid-ned' koncert med et begrænset antal pladser, efter de gældende Covid-restriktioner, samt med hjælp fra Korsør helt egne Picnicpiger og Kulturhusets Venner og frivillige til at passe barområderne.

- Derudover er vi også ved at lægge sidste hånd på andet 2021 halvårs program som bl.a. andet indeholder koncert med Kaare Norge, Vores lokale Shanty gruppe Nor, Selandia Brass Band, Rasmus Nøhr, Consolation, Die Herren, Slagelse Gospell Choir m. fl. samt en række livestream foredrag i samarbejde med Aarhus Universitet.

Link til billetsalg og flere oplysninger på www.korsoerkulturhus.dk