Klik og se annoncen

Slagelse: Øjenlæge Karen Lundvang-Laursen, 41, har pr. 1. maj overtaget Øjenklinikken på Ndr. Stationsvej 14E, som hidtil er blevet drevet af øjenlæge Jan Ramsgaard Jensen. Klinikken kommer fremadrettet til at hedde 'Sundt syn - øjenlæge Karen Lundvang-Laursen'.

- Det kommer dog ikke til at betyde den helt store forandring for patienterne, ud over at det er en ny øjenlæge, de møder, fortæller Karen Laursen, som i tre måneder har arbejdet sammen med Jan Ramsgaard i klinikken i Slagelse.

- Det skulle gerne være sådan at folk i byen oplever at klinikkens service er præcis den samme. Jeg ved at folk har været glade for Jan Ramsgaard, det er en veldrevet klinik og et dejligt sted at overtage, fastslår Karen Lundvang-Laursen.

- Jeg fortsætter ligesom Jan med at se både almindelige øjenpatienter, både akutte og screening af f. eks. sukkersygepatienter, samt operationer for tunge øjenlåg, fjernelse af bygkorn m.m. Og så får klinikken en lille smule udvidede åbningstider, med en sen dag om torsdagen indtil kl. 18.00.

- Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang, og indtil videre har Slagelse kun vist sig som et dejligt sted, fortæller Karen Laursen, som er bosat i Nyborg med mand og to børn.

- Når man bor i Nyborg er det ret let at komme til Slagelse, og klinikken ligger lige ved siden af stationen, det er dejlig nemt!

Karen Lundvang-Laursen er oprindelig uddannet i Region Syd og har blandt andet været i turnus på Antvorskov Kaserne og Flådestationen i Korsør. Hun blev uddannet som speciallæge for fire år siden på øjenklinikken på Roskilde Sygehus. - Der har jeg blandt andet arbejdet sammen med Nigel Datta, som har øjenklinikken på Sdr. Stationsvej i Slagelse.