Klik og se annoncen

Af John Hansen

FORENINGSLIV. Et helt nyt samarbejde mellem Slagelse Idræts Råd og VestsjællandsCentret skal støtte idræts- og foreningslivet i kommunen. Fire gange om året skal lokale foreninger i en konkurrence dyste om 20.000 kroner - og kunderne i Centret kan hver gang give stemmer til deres egen favorit. Dyst mellem ligeværdige foreninger

KOMMUNEN: Idræts- og foreningslivet er som bekendt ekstra presset på økonomi og muligheder i disse år.

Det gælder også i Slagelse Kommune, som vi bl.a. omtalte det i forrige uge.

Et lyspunkt her i 2021 synes dog at være en just nyindgået samarbejdsaftale mellem SiR, Slagelse Idræts Råd, og VestsjællandsCentret i Slagelse.

Konkurrence

Forleden fik vi nemlig idrættens formand for ca. 140 foreninger, Jørn C. Nielsen, og Centrets marketingmanager Jane Dahl, samlet i det store indkøbscenter bag rådhuset i Slagelse.

De to er helt enige om, at det store, brede arbejde med idrætten i kommunen fortjener støtte og midler, så man kan holde det sunde og vigtige aktivitetsniveau.

Bl.a. vil VestsjællandsCentret donere 20.000 kroner til en spændende lokal konkurrence, der skal finde sted fire gange hvert år fremover.

Partnerskabet

Og det er med stor glæde fra begge sider, at VestsjællandsCentret og Slagelse Idræts Råd overfor Ugeavisen udtrykker, at de har indgået det nye partnerskab.

Slagelse Idræts Råd arbejder jo generelt på at skabe bedst mulige rammer for idræts- og foreningslivet i Slagelse Kommune og udøvelse af mange forskellige idrætsgrene indenfor både bredden og eliten.

VSCS samarbejder med flere lokale aktører om at skabe et stærkt lokalsamfund og nu også i samarbejde med Slagelse Idræts Råd.

Jane Dahl: Lokalsamfundet!

Jane Dahl, Center Marketing Manager siger selv om nyskabelsen: 'Det er med stor fornøjelse, at vi I VestsjællandsCentret kan fortælle om vores nye samarbejde med Slagelse Idræts Råd.

Der er over 30.000 idrætsudøvere i Slagelse kommune, som skaber aktivitet i lokalsamfundet, og vi er glade for, at vi kan være med til at bidrage til og understøtte et stærkt og solidt lokalsamfund'.

Jørn C.: Detailhandlen!

'Vi er særdeles glade for denne samarbejdsaftale, hvor vi vores idrætsforeninger har mulighed for at få støtte til deres aktiviteter, såfremt medlemmerne handler i VestsjællandsCentret og derigennem kan vi i idrætten også understøtte den lokale detailhandel, fastslår formand Jørn C. Nielsen fra Slagelse Idræts Råd.

'Og det er din stemme, der tæller. Man kan komme i VestsjællandsCentret og være med til at stemme på, hvilken idrætsforening, der skal modtage sponsoratet fra VSCS.

Sådan foregår det

Man kan her hjælpe de lokale idrætsforeninger i Slagelse kommune bare ved at købe ind til aftensmaden, shoppe til en som man holder af eller når garderoben trænger til at blive udskiftet.

Så kan man være med til at sikre op til 20.000 kr. til sin lokale idrætsforening. Alene ved at besøge VestsjællandsCentret!

'Fire gange om året udvælger Slagelse Idræts Råd og VestsjællandsCentret blandt tre foreninger, som hver får en andel af 20.000 sponsorkroner. Du er med til at bestemme, hvor stor en andel af sponsoratet hver forening skal modtage,' forklarer parterne.

Din stemme tæller!

De tilføjer: 'Med VSCS app'en i hånden får du 10 points, hver gang du besøger VestsjællandsCentret.

Du kan bruge dine point til at stemme på, hvordan sponsoratet skal fordeles på de tre dystende foreninger. Vi i Slagelse Idræts Råd har således delt idrætsforeningerne op i 3 grupper, nemlig små, mellemstore og store idrætsforeninger. På den måde dyster man med ligeværdige idrætsforeninger og alle har mulighed for at være med i dysten.

Hvert kvartal bliver de 20.000 kr. fordelt på de tre idrætsforeninger sammenholdt med pointene. Derefter bliver tre nye foreninger udvalgt til at dyste om VSCS donation på 20.000 kroner.

På Centrets 1. sal finder man i øvrigt VSCS - loungen. Her har du mulighed for at slå dig ned og tage et hvil, hvor du samtidig kan følge med i, hvordan fordelingen er mellem de tre dystende idrætsforeninger på den store pointtavle i loungen.'