Klik og se annoncen

Slagelse: En hyggelig formiddagstur i biffen - og samtidig en mulighed for at knytte nye venskaber. Det er i helt korte træk dagsordenen i et nyt seniortilbud i Slagelse, som følger op på en lokal succeshistorie.

- Da Alliancehavens biografklub er fuldtegnet med 40 medlemmer, giver vi nu byens borgere en ny mulighed for at knytte nye venskaber og gå i biografen med hinanden, fortæller Bente Würtz Nørgaard, aktivitetskonsulent i Slagelse Kommune.

- Vil du også gerne have nogen at følges med, og har du lyst til at gå i biografen om formiddagen, så kan du følges med Anni Johansen, som er fællesskabsambassadør i Slagelse Kommunes projekt 'På vej mod nye fælleskaber'.

Her benytter man sig af at Panorama i Slagelse tilbyder biograf i dagtimerne hver anden torsdag, i lige uger: klokken 10 Bio.

- 10 gange i løbet af sæsonen vises fra kl. 9.30 blandt andet årets 10 Biografklub Danmark-film til halv pris, ca. 50 kr., og det er inklusiv en kop kaffe og et stykke chokolade eller en småkage. Ved disse forevisninger er lyden lavere end om aftenen, og filmene er tekstet, oplyser Bente Würtz Nørgaard.

- Anni vil holde øje med, hvornår de nye film vises i biografen, og kontakte dig om følgeskab. Så mødes I udenfor biografen, og går samlet ind og køber billet og får en kop kaffe.

Efter filmen vil der ind imellem være mulighed for at gå ned til Det Gamle Posthus, hvor filmene drøftes, samtidig med at man nyder en madpakke.

- Vi håber, at en lille gruppe på 10-15 personer har lyst til at følges med Anni.

I alt er der planlagt ti ture på en sæson, hvor man ser de ti film, der vises af Biografklub Danmark. Det giver som nævnt mulighed for at købe billetterne til halv pris, inklusive kaffe og kage.

Vil man derfor med i biografen - men har man ingen at følges med - kan man kontakte fællesskabsambassadør Anni Johansen på telefon 2240 7376 eller mail frujo4200@hotmail.com

- Gå derefter i Panorama og køb et kuponhæfte til 98 kr. som giver ret til 50% rabat på billetprisen.

Kuponhæftet kan også købes på nettet på www.biografklubdanmark.dk