Klik og se annoncen

Slagelse: Efter en del år i forskellige fitnesscentre var Susanne Forza Schmidt egentlig stoppet som instruktør. Men med efterspørgsel fra folk, hun havde undervist, kom ideen snigende om et bike-studio i Slagelse. Hendes ønske var et sted, hvor alle kan komme, uanset niveau, og nyde en biketime, hvor man ikke skal tage stilling til systemer, farveskalaer eller anden teknik under timen.

- Bare nyde musikken og lade sig blive guidet af instruktøren, tage hjem igen og være glad indeni efter at have trænet. Et lille intimt sted.

Sådan blev Gruppetto Indoor Bike skabt. Gruppetto betyder den lille gruppe.

- Der blev ledt efter og indkøbt cykler, taget tilløb til hvordan og hvorledes, og ikke mindst søgt efter det helt rette lokale, fortæller Susanne. - Men så kom corona!

Alt blev sat på standby og i 14 dage gik Susanne Forza Schmidt og hendes mand rundt og tænkte: hvor i alverden skal vi have 23 cykler stående?

En morgen med kaffen i hånden, fik de den ide, at cyklerne burde kunne bruges alligevel, bare derhjemme og online. Sådan blev Online Bike - når du vil! til, og alle 23 cykler blev udlejet i løbet af tre dage.

Med mange flere efterspørgsler end de havde cykler til, blev 12 ekstra cykler købt - og udlejet.

Fra 19. april kunne man opleve Susanne streame biketimer fire gange om ugen, hjemmefra privaten. Soveværelset blev omdannet til et kombineret bike- og filmstudio. - Lejeperiode nr. 2 er der taget hul på, og online delen er kommet for at blive, fastslår Susanne Forza.

Nyt marked

- Egentlig havde vi forestillet os, at folk kun havde interesse for online-delen og cyklerne hjemme pga. corona, men et helt nyt marked har vist sig. Vi er selv en travl børnefamilie, hvor alt skal gå op i en højere enhed, og ved hvor svært det kan være at få prioriteret egen træning, hvis man elsker bike. Så det at man kan træne, når det passer en, og uden at skulle undvære at deltage i sønnens fodbold, eller datterens svømning, er det nye. Men vi har også folk, som arbejder, når holdene i et fitnesscenter løber af stablen, og som derfor før måtte undvære. På den måde bliver træningen langt mere fleksibel, da mine timer kan tilgås lige når det passer den enkelte, og har man behov for 'et fast holdepunkt' så køres timerne live tre gange om ugen. Har man selv en cykel hjemme, så har man også mulighed for at købe sig adgang til timerne via et abonnement til 119 kr. pr. måned.

Studio på Merkurvej

Sommeren kom, og der blev åbnet mere og mere op efter corona.

Det betød også, at ideen om et bikestudio i Slagelse kunne genoptages.

Lokalet blev fundet på Merkurvej 4, og 1. juli blev lokalet overtaget: Nu skulle der skabes det fedeste bike studio, fortæller Susanne Forza.

- Det er blevet til ni cykler og én instruktør, som sammen udgør Gruppettoen.

Bikestudioet danner ramme om både online-delen og de timer man kan deltage 'in real life'.

Gruppetto Indoor Bike tæller to instruktører, ud over indehaver Susanne Forza Schmidt. Det er Brian Thomsen og Rikke Kristensen, som ikke ligefrem er vårharer indenfor indoor bike.

- Om man er ny eller garvet biker, så er alle lige velkomne, pointeres det.

- Der er hold fire gange om ugen, og man kan købe klippekort og abonnement, hvis man er en crazy biker - som Susanne selv udtrykker det.

Gruppetto Indoor Bike åbnede torsdag d.3. september , hvor første time løb af stablen.

Vil du også med i Gruppettoen, så tjek hjemmesiden www.gruppettoindoorbike.dk ud eller find gruppen på facebook.