Klik og se annoncen

Slagelse: - Den 29. maj kommer den rullende grillskole til XL-Byg Grønvold & Schou i Slagelse, så tag din grillmakker med og få masser af ny inspiration til sommerens grillaftener med familie og venner, opfordrer arrangørerne.

Grillkurserne foregår som en blanding af praktik ved grillen og grillkokkenes demonstration af teknikker og udstyr, så der bliver rig mulighed for at suge til sig i løbet af kursets tre timer.

- Interessen for at grille har bidt sig fast rundt om i danskernes haver. Vi mærker det tydeligt, når vi år efter år rejser rundt med grillkurserne. Deltagerne udviser en fantastisk nysgerrighed og lyst til at lære endnu mere om at grille. Det er derfor velbegrundet, at danskerne har sat sig solidt på tronen som det mest grillende folkefærd i verden i forhold til befolkningens størrelse, fortæller Anders Jensen, Grill Academy Nordics.

På kurset stifter deltagerne bekendtskab med hele grillpaletten - blandt andet den spritnye træpillegrill, SmokeFire, Pulse elgrill, gasgrill, samtWebers klassiske kuglegrill.

Grillet citronmåne

- Webers grillmester-team har forberedt en fristende sommermenu, som du kan tage kegler med hele sommeren. Så hvis du er til for eksempel twisted pizza, lakserillette, focacciabrød, cuvette med rustikke kartofler og grillet citronmåne, så er sommergrillkurset lige noget for dig, lover grilleksperterne.

Ud over inspiration og ny erfaring får deltagerne forklæde, opskriftshæfte og kursusbevis med hjem.

Tilmelding på Weber.com. Det koster 399 kr. at få pudset grillformen af.