Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse: - En grøn oase i midtbyen, for familier, unge mennesker og seniorer. Det er iflg. Atlantia målet for opførelsen af Spinderiparken i Slagelse, der p.t. bygges ved Løvegade, på den store grund, som oprindelig har huset det gamle rebslageri og senere skiltefabrikken Sericol. Her er man nu klar til fremvisning af projektets prøveboliger, i den forbindelse afholdes åbent hus på søndag d. 11. oktober fra kl. 12-14, hvor repræsentanter fra Atlantia vil være til stede.

Boliger til alle

I alt 61 lejeboliger opføres på grunden, og der er iflg. Atlantia tænkt på boliger til alle.

- Boligerne bliver lyse, overskuelige og godt indrettet - alt i alt et fremtidssikret hjem mange år frem i tiden, som kommer til at kræve et minimum af vedligehold. De henvender sig til alle aldersgrupper, og har en beliggenhed med gåafstand til centrum på bare fem minutter - og to minutter til stationen.

Samtidig med at man bor i et parklignende område med store grønne arealer, og de fleste boliger har egen privat have.

- Det finder man ikke andre steder i byen: hvor man er så tæt på alting og alligevel væk fra byens sus.

De 61 boliger er fordelt på 15 stk. 3-værelses etagelejligheder, 61-65 m2, med elevator, samt 20 mindre, 2-værelses boliger på 53-55 m2. De 10 i stueplan med en lille have, og de andre 10 på 1.sal med svalegang, samt 26 rækkehuse med både privat terrasse og lille have, og en forhave med endnu en østvendt terrasse med eget skur. Alle rækkehuse er omkranset af høj hæk af kirsebærlaurbær, og et flot hegn vil adskille terrasserne mellem naboerne.

Stier og grønne arealer

Der vil blive anlagt diverse stisystemer, som forbinder Løvegade med stien mod Vestre Skole, samt fællesarealer med grill og legeplads og forskellige hyggelige grønne arealer med bænke.

I prøveboligerne kan man ved åbent hus arrangementet se kvalitetsniveauet i samtlige boliger: gulve, klinker, vinduer, hvidevarer m.m., så man kan bedømme helheden og få et indtryk af hvordan de resterende boliger vil blive opført.

Hele projektet forventes færdigt sensommeren 2021, men med løbende indflytninger. Den første fase, bestående af 11 familieboliger/rækkehuse, er færdig til indflytning 1. december.

Alle boliger har mulighed for at tilleje en p-plads.

Åbent Hus-arrangementet d. 11. oktober er en rigtig god mulighed for at opleve det spændende boligprojekt. Grundet de nuværende covid-19 restriktioner er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet på forhånd, enten via www.atlantia.biz, på tlf. 46 98 07 50 eller på e-mail cristina@atlantia.biz

Har man ikke mulighed for at deltage søndag, kan der aftales fremvisning på telefon 22 61 21 21 eller via hjemmesiden, atlantia.biz.

På hjemmesiden kan man ligeledes læse alt om boligerne, samt se, hvad der er ledigt.