Klik og se annoncen

Stillinge Strand: Solveig og Eriks fristende foodtruck med is og flødeboller m.m. vil fra d. 26. juni til og med d. 9. august være opstillet ud for parrets hjemadresse på Stillingevej 73, lige overfor den store offentlige parkeringsplads ved Stillinge Strand, med åbent hver dag kl. 12-20. - Hver uge vil der blive sendt friske forsyninger fra Kjærstrups produktion på Bornholm, oplyser Erik Sørensen.

En del lokale har måske allerede oplevet Kjærstrups foodtruck, som i nogle år har været en del af Slagelse Festuge, med placering på Nytorv.

- Kjærstrup er især kendt for deres flødebollesoftice, der findes i flere varianter og består af en stor, håndlavet flødebolle med softice og hjemmelavet topping, fortæller Erik Sørensen.

- Nyheden i år er en Ruby flødebolle med hindbærskum, toppet med softice, hjemmelavet hindbærpure og frysetørrede hindbær.

På åbningsdagen d. 26. juni og resten af weekenden kan man prøve den bornholmske flødebolleis til særpris, 30 kr. Solveig og Erik vil også byde på andre sommerlækkerier i foodtrucken, nemlig vaffelis og softice med hjemmelavet topping, kolde chokoladedrikke med softice, flødeboller og friskbrygget kaffe.

Kjærstrup er en familieejet bornholmsk virksomhed med mere end 20 års erfaring i kvalitetschokolade og is. bag virksomheden står ægteparret Birgitte Kjær og Peter Bræstrup. - I produktionen i Snogebæk kræses der hver dag om detaljerne, så Kjærstrups kunder får den bedst mulige smagsoplevelse, fortæller Solveig og Erik, som glæder sig til at byde kunderne velkommen ved Stillinge Strand.