Klik og se annoncen

Slagelse: - Det går simpelthen så godt. Alt spiller! Anders Pedersen, restaurantchef og medejer af Rib House på Gl. Torv 1 i Slagelse, var en glad mand efter restaurantens første åbningsdag mandag.

- Frokosten gik stille og roligt med gæster ved seks-otte borde, og om aftenen havde vi omkring 60 gæster inde. Det ser vi som ret godt, ikke mindst i betragtning af at vi endnu ikke har fået noget skilt på gaden med menukort m.m., så restauranten ser lidt lukket ud udefra. Og nu vælter det ind med reservationer, fortæller Anders Pedersen tirsdag formiddag.

Den første åbningdag blev internt også brugt til at de tre fuldtids tjenere fik lært hinanden og de nye rammer at kende.

- Vi er alle sammen super-erfarne, og det gør det nemmere, men vi skal også lige lære huset at kende, fastslår Anders Pedersen.

Design din egen tallerken

Rib House skulle oprindelig have åbnet midt i marts. Det satte covid-19 en stopper for. Men nu er alt klar, og Rib House konceptet er helt på plads.

- Konceptet er at man designer sin egen tallerken. Man bestiller forret, hvis man ønsker det. Derefter vælger man mellem vores mange hovedretter. Man vælger selv tilbehør: der er fem forskellige kartofler og fem forskellige saucer at vælge imellem, samt hvidløgssmør, hot wings, stegte løgringe m.m.

Man vælger også selv tilberedningen af kødet og evt. krydderier. Det hele krydses af på en seddel, som forsynes med navn eller initialer.

Rib House tilbyder også både en stor salatbar og softicebar, som iflg. Anders Pedersn også er blevet godt modtaget af gæsterne.

- Det har været fantastisk at få lov til at åbne dørene, lyder det fra den glade restaurantchef, som har plads til 160 gæster indendørs.

- Vi får også plads til udendørs servering, i første omgang til 50 personer, fortæller Anders Pederse, som også forventer at lancere en spændende brunchbuffet på et endnu ikke fastlagt tidspunkt.

Se evt. mere om restauranten på www.ribhouse.dk