Klik og se annoncen

NY SUV. - Det er den bedste bil jeg har kørt i til dato! Sådan siger Torben Kjerulff, Kjerulff A/S i Slagelse, om den ny Kia Sorento, som har plads til syv personer

Bilbyen Slagelse: - Den nye syv-personers Kia Sorento er en helt ny stor SUV, som vi længe har glædet os til. Designet er tidsløst og stilrent, og det indvendige interiør med metallic-finish understøtter det muskulære og rå design. Bilens tigernose grill giver også bilen et markant udseende, og bagpå finder man mange flotte designlinjer. Den nye Kia Sorento er utrolig smuk med rigtig mange lækre detaljer, oplyser Søren Blumow og Torben Kjerulff, Kjerulff A/S.

- Den nye Kia Sorento har plads til syv personer. Den er meget rummelig og kører som en drøm. Denne nye Plug-in hybrid bil har 4WD har ikke mindre end tre indstillinger i drive mode: eco, sport og smart, og drejeknappen udvides med terrænindstillinger til sne, mudder og sand. Glemmer man at stille bilen i P ved parkering, så gør bilen det selv når man slukker bilen og forlader den, fortsætter Søren Blumow og Torben Kjerulf begejstret.

Alt i sikkerhedsudstyr

- Den nye Kia Sorento har alt i sikkerhedsudstyr. Bilen har blandt andet udvidet nødbremse, airbag mellem forsæder, advarsel for glemte passagerer på bagsædet, blindvinkel assistent, intelligent skiltegenkendelse, som automatisk justerer farten op/ned efter skiltningen, samt navigationsbaseret adaptiv fartpilot.

Blindvinkel kamera, som vises i den digitale instrumentering, er ekstraudstyr.

Kia Sorento findes i modelvarianterne Prestige, Upgrade og Premium. Bilen har 265 HK og den kan køre op til 57 km på ren el. Den grønne ejerafgift er 430 kr. halvårligt.

- Kia Sorento PHEV koster fra kr. 429.000, supplerer Jonas Biil Eriksen, sælger hos Kjerulff A/S.

Prisvindende model

- Den nye Kia Sorento er i marts kåret som Women`s World Car of the Year af et ekspertpanel udelukkende bestående af 50 kvindelige biljournalister, fordelt på 38 lande og fem kontinenter. Herudover har den nye Kia Sorento i april modtaget en Red Dot Designpris og den tyske bilpris Det Gyldne Rat.

Kia Sorento kan fås i 10 farver og som nævnt i tre udstyrsvarianter. Når alle bagsæderne er slået ned, så er bagagevolumen på hele 1988 VDA liter.

- Den nye Kia Sorento er en fantastisk bil og absolut en prøvetur værd, afslutter Jonas Biil Eriksen, Søren Blumow og Torben Kjerulff enstemmigt.