Klik og se annoncen

Skælskør: Det jyske band Neighbours er nu klar til igen at spille koncerter 'I det akustiske hjørne'. Det sker bl.a. i Det Røde Pakhus i Skælskør lørdag, den 6. november kl. 20.00. Det er Lions i Skælskør, der arrangerer koncerten i samarbejde med Det Røde Pakhus. - Og vi glæder os, lyder det fra Helge på hovedkontoret i Mariehaven i Ansager.

Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven, Helge Engelbrechts private baghave i Ansager i det vestjyske. De seks herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel. Bandet blev startet helt tilbage i 2002 og har flere gange optrådt i Skælskør i Kosmorama. Nu gælder det Det røde Pakhus. - Og det skal blive rigtig godt, siger Helge.

- Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale. Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Vi synes faktisk, det lykkes hver gang, siger Engelbrecht.

Billetsalg: www.musikgalleriet.dk / 28 34 30 79 samt lokalt på Skælskør Bykontor på tlf. 30363066 eller info@bykontoret.dk