Klik og se annoncen

Slagelse: I Nørrevangskirken har der altid været en stor tradition for fællessang. Både kirkens mange kor og 'Syng-dig-glad'-arrangementer, der normalt finder sted hver den første onsdag i måneden, kommer der mange sangglade folk til. Korene holder p.t. sommerferie, men man nåede dog at mødes inden ferien. Sangeftermiddagene derimod må desværre fortsat holde 'lukket'.

Det skal dog ikke forhindre fællessangen i at udfolde sig i kirken, understreges det.

- Hver tirsdag kl. 10.30 er der fællessang fra Højskolesangbogen i kirken, hvor alle er velkomne. Der må være op til 50 syngende personer i kirkerummet, og indtil videre har vi været 20-25 stykker hver gang, fortæller korleder Signe Schnedler, der sammen med sin kollega, Claudia Mørch, på skift spiller til. '

- I starten havde vi tilmelding, men den droppede vi. Og skulle vi få det luksus-problem, at der kommer for mange, kan vi jo lave flere hold, supplerer Claudia.

Til morgensang startes med en kort opvarmning, i bedste Philip Faber-stil. Det er godt for kroppen, og der kommer smil på læben - også på afstand. Derefter synges sange, der er ønsket af de fremmødte. Efter ca. en halv time er det tid til at gå hver til sit, men dog lidt gladere end da man kom - godt fyldt op fra vores dejlige sangskat og fællesskabet med de andre. Der er plads til flere, og det er ganske gratis.